Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Z budějckých ulic Neplachova a Čéčova jsou nově jednosměrky

Dopravní změny na Pražském předměstí by mohly v následujících dnech zavařit nejednomu řidiči. Ti, kteří jezdí ulicemi Nerudova, Neplachova nebo Čéčova „po paměti“, by měli dávat pozor na nové dopravní značení.

Z Neplachovy a Čéčovy ulice jsou po novu jednosměrky. Pokud tedy pojedete první zmíněnou ulicí, na křižovatce s Nerudovkou musíte zastavit. Došlo zde totiž ke změně přednosti v jízdě a hlavní ulicí je po novu jen Nerudova. 

Pouze jedním směrem se také díky nové změně dostanete Čéčovkou do ulice U Trojice.

„Zatím o změnách nikdo pravděpodobně neví, proto by bylo dobré na to upozornit, ať si lidé dávají pozor,“ upozorňuje jedna z místních obyvatelek.

Foto Dita Sochorová

Štítky změna přednosti, doprava, značení, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dáša Heřmanská

Toto je zřejmě "řešení" neúnosné situace s parkováním. Vzhledem k tomu, že na jedné straně Pražské jsou parkovací zóny, parkují všichni obyvatelé, kteří nemají nemají nárok na levnou parkovací kartu na protější straně Pražské a přilehlých ulic. Těmito ulicemi se pak ani nedá projet, proto z nich udělali jednosměrné - je to dost alibistické řešení... Kromě toho místo aby přidali na frekvenci MHD, ještě ji proškrtali. Což dojíždějící řeší parkováním co nejblíže centru.

Čtvrtek, 22. března 2018, 16:05Odpovědět

Zipe Pezi

.. A následným nepopulárním krokům magistrátu. Nejprve je třeba opravit kroky, které učinili Zimolovi chráněnci z JIKORDu (nynější snížení počtu cestujících na 40% stavu r. 2003 je skutečně kolosálním úspěchem:(. Zavést použitelnou alternativu vůči autům - integrovaný systém veřejné dopravy JČ kraje na celém území, tak jako jej mají středočeši, přestat s nesmyslnými kroky typu privatizace šumavských regionálek, jízdné musí v takovém systému velice výhodné.... Nezlobte se na magistrát ČB, problémy způsobili jiní, mající zároveň finanční profit ze současného ničení veřejné dopravy! Ve Středních Čechách, či v kraji Jihomoravském by podobná "organizace" veřejné dopravy s vyváděním peněz zcela určitě neuspěla.

Sobota, 17. března 2018, 10:10Odpovědět

Zipe Pezi

Jojo, když jste nechali Zimolu rozvrtat veřejnou dopravu k nepoužitelnosti , tak se nedivte ucpanému městu auty.

Sobota, 17. března 2018, 09:55Odpovědět

Vít Profant

Koukám, asi zase příprava na změny v parkování a odírání obyvatel dalších částí Budějovic o peníze.

Sobota, 17. března 2018, 09:41Odpovědět

Z budějckých ulic Neplachova a Čéčova jsou nově jednosměrky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.