Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Budějcích se bude veřejně projednávat udržitelná městská mobilita

Návrhová část Strategického plánu udržitelné městské mobility bude představena veřejnosti ve středu 21. března od 17 hodin v prostorách českobudějovické radnice. Důležitý dokument pomůže zlepšovat život ve městě. Je zaměřen na oblast mobility, tedy pohybu pěšky, na kole, v prostředcích veřejné dopravy nebo automobilu či přepravy zboží.

Strategický plán udržitelné městské mobility je zásadním dokumentem určeným k uspokojování potřeb mobility osob a firem ve městech a jejich okolí za účelem zlepšování kvality života. Dokument pomůže zlepšovat život ve městě. Je zaměřen na oblast mobility, tedy pohybu pěšky, na kole, v prostředcích veřejné dopravy nebo automobilu či přepravy zboží.

„Zájemci se tak mohou seznámit s částí plánu, jehož zpracovatelem je společnost AF-Cityplan, a vyjádřit své případné připomínky. Dějištěm veřejného projednání návrhové části bude zasedací místnost zastupitelstva města ve druhém patře budovy magistrátu České Budějovice na náměstí Přemysla Otakara II.,“ uvedl Petr Ferebauer z odboru kanceláře českobudějovického primátora.

Dokument, kterého se veřejné projednávání týká, bude k dispozici od čtvrtka 15. března na webových stránkách města na Strategický plán udržitelné mobility

 

 

 

Štítky společnost, strategický plán, mobilita, České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Budějcích se bude veřejně projednávat udržitelná městská mobilita  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.