Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Mánesovce byla při dopravní nehodě poničena protihluková zeď, řidič utrpěl lehká zranění

Dopravní nehoda na Mánesově třídě v Českých Budějovicích, při které byl lehce zraněn řidič nákladního vozidla, potrápila dnes 27. února v dopoledních hodinách řidiče projíždějící krajským městem.

Českobudějovičtí dopravní policisté přijali oznámení o dopravní nehodě po osmé hodině ranní. Po příjezdu na místo nehody zjistili, že řidič menšího nákladního vozidla tovární značky Fuso Canter jel po uvedeném hlavním městském okruhu od ulice Čechova k ulici Lidická, když ze zatím neznámých důvodů vjel do protisměru u domu číslo 454.

„Zde se bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Škoda Roomster a následně se odrazil do protihlukové stěny, kterou poškodil. Na místě se lehce zranil řidič nákladního vozidla, kterého následně převezla na ošetření Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje,“  uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Provoz na komunikaci byl částečně omezen po dobu vyšetřování nehody a odstranění jejích následků. Škoda, která vznikla na protihlukové stěně, byla vyčíslena na více než 250 tisíc korun.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky nehoda, Mánesova, protihluková zeď, dopravní nehoda, nákladní automobil, České Budějovice, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Škoda Roomster

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Mánesovce byla při dopravní nehodě poničena protihluková zeď, řidič utrpěl lehká zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.