Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SJÍZDNOST: Některé jihočeské silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností

Některé jihočeské silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři vyjížděli hlavně na Českobudějovicku, preventivně, aby předešli náledí. Nejvyšší teploty v kraji budou od dvou do pěti stupňů nad nulou.

Silnice na jihu Čech jsou sjízdné se zvýšenou opatrností nebo bez omezení. „Situace je dobrá, všude po kraji jsou vozovky sjízdné. Vyjížděli jsme hlavně na Českobudějovicku, kde se prováděly udržovací posypy jako ochrana před případným náledím, komunikace tady byly holé, mokré. V jiných okresech se vyjíždělo sporadicky, na Českokrumlovsku kvůli pár jazykům,“ řekl dispečer Správy a údržby silnic Jihočeského kraje Martin Šulista s tím, že sněžit nemá a silničáři nečekají obtíže.

Podle Českého hydrometeorologického ústavu bude dnes v jižních Čechách oblačno, ojediněle déšť nebo mrholení, nad 500 metrů zpočátku i mrznoucí. Nejvyšší denní teploty dosáhnou dvou až pěti stupňů Celsia.

Zdroj ČTK

Štítky sjízdnost, silnice, jižní Čechy, počasí, okres České Budějovice, Jihočeský kraj, Česko, Český hydrometeorologický ústav, okres Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SJÍZDNOST: Některé jihočeské silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.