Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Třetí smrtelná nehoda během tří dnů. Je možné, že na vině byl alkohol

Pěkné počasí, jakoby řidičům na jihočeských cestách nesvědčilo. V sobotu těsně před půlnocí došlo k další tragické dopravní nehodě a za poslední tři dny tak na jihočeských silnicích vyhasly tři životy. Od začátku roku jde na jihu Čech o devatenáctou oběť dopravní nehody.

K tragédii došlo na silnici třetí třídy v blízkosti obce Kožlí na Písecku. Třicetiletý řidič nezvládl pravotočivou zatáčku u rybníku Bochce a vyjel se svým vozem vlevo mimo komunikaci, kde havaroval.

Ve voze tou dobou byly čtyři osoby. „Nejvážněji zraněn byl mladý spolujezdec vedle řidiče. Ten i přes snahu na místě zasahujících záchranářů svým zraněním podlehl. Muž, sedící na zadním sedadle, byl transportován leteckou záchrannou službou do jedné z pražských nemocnic. Vedle něj sedící žena, stejně jako řidič vozu, byli převezeni na traumacentrum do českobudějovické nemocnice,“ říká policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Jaká byla přesná příčina nehody, zatím není známo. Případ šetří písečtí dopravní policisté a kriminalisté. „Je dáno důvodné podezření, že řidič usedl za volant vozu pod vlivem alkoholu,“ doplňuje Doubek.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Česko, Nemocnice České Budějovice, okres Písek, Kožlí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí smrtelná nehoda během tří dnů. Je možné, že na vině byl alkohol  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.