Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička nezvládla řízení a narazila do stromu

Řidička na silnici v katastru Vlachova Březí na Prachaticku nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, dostala smyk a narazila do stromu. Utrpěla těžká zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice.

Prachatičtí dopravní policisté vyjížděli k těžké dopravní nehodě v pátek odpoledne. Na silnici III. třídy z Libotyně na Vlachovo Březí havarovala se svým osobním autem žena. „Ta s Opelem Vectra nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám, dostala na mokré vozovce smyk, vyjela vpravo mimo komunikaci, kde levou přední částí vozidla narazila do stromu," uvedla policejní mluvčí Martina Joklová. 

Po dopravní nehodě zůstala řidička zaklíněná v autě, po jejím vyproštění byla s těžkými zraněními letecky transportována do nemocnice. Nikdo další ve vozidle necestoval. „Dechová zkouška nemohla být kvůli povaze zranění na místě provedena. Havarované vozidlo nemělo platnou technickou prohlídku. Hmotná škoda na vozidle je odhadem třicet tisíc korun," upřesnila policejní mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky strom, úraz, okres Prachatice, Březí u Týna nad Vltavou, Opel Vectra, Vlachovo Březí, Libotyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nezvládla řízení a narazila do stromu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.