Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dnes odpoledne se děti promění v profesionální závodníky

Touží se Vaše ratolest stát alespoň na jeden den profesionálním bikerem? Tento sen se nyní může dětem splnit. Dnes se totiž na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích uskuteční již třetí závod nového projektu cyklistických závodů pro děti TOUR DE KIDS. Start závodu je ve 14 hodin, délka trasy se pohybuje od 50 metrů do 1 kilometru, podle věku závodníka.

 

Do závodu se může přihlásit každý, horní věková hranice je 13 let, dívky a chlapci soutěží odděleně. Závodníci musí mít cyklistické helmy.

Projektem Tour de Kids se organizátoři snaží oslovit děti, pro které není kolo profesionální záležitost, ale které by si rádi zazávodily jako profesionálové. Většina profesionálních závodníků právě na takovýchto závodech začínala.

Pro všechny účastníky jsou připraveny dárky jen za registraci na závody  - děti se mohou těšit na trička, cereální snack, pamětní list a časopis, vítězové pak získají zajímavé dárky v hodnotě přes 3 tisíce korun, lákadlem je především speciální cyklistický dres Tour de Kids. Na akci je naplánována řada doprovodných soutěží o senzační ceny.  Na pódiu se objeví klaun Čiko, který si připravil uplně nový zábavný pořad, který je opravdu plný kouzel, soutěží, písniček, animačních tanečků a samozřejmě dárečků. Děti se s ním mohou také nechat vyfotit.

Vstup na akci je zdarma, startovné na závod je při online registraci a platbě 60 korun, při on-line registraci a platbě na místě 80 korun. Je také možnost zaregistrovat se na místě před závodem přímo na náměstí.Více informací na www.tourdekids.cz

Autor: Magdalena Hladíková
 

Štítky České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II., soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes odpoledne se děti promění v profesionální závodníky  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.