Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vaše vizitka, naše starost - prezentujte se jako profesionál!

Jste začínající společnost nebo jedinec, který rozjíždí své podnikání? Potřebujete rychle reprezentativní vizitky, díky kterým prorazíte a nemáte čas si dělat zdlouhavý průzkum nabízených služeb? Přesně pro vás je určena možnost objednání vizitek online.

Na webových stránkách si jednoduše od vašeho pracovního stolu vzory vizitek nejen prohlídnete, ale také během pár minut snadno objednáte bez zbytečného a časově náročného pobíhání po městě. Objednávkový formulář vás provede krok za krokem - vybrat, vyplnit, odeslat - výběrem vizitek k vaší spokojenosti.

Výroba vizitek

Nemějte obavy! Vizitky online nerovná se vizitky bez nápadu. Naopak. Široká nabídka nejrůznějších vzorů vizitek v jednoduchém konzervativnějším stylu či pouze s vaším firemním logem. Pro expresivnější povahy se nabízí možnost vizitek s tematicky příbuzným vzhledem podle oblasti podnikání, například nůžky pro kadeřníky, stetoskop pro lékaře, kalkulačka pro účetní atd.

Pokud si vaše společnost buduje vlastní firemní identitu a máte k dispozici tiskové podklady, stačí je přiložit k objednávce vizitek a nechat vytisknout. Kvalitní oboustranný ofsetový tisk na silný matný křídový papír 350g promění vizitky v elegantní záležitost, kterou se právem budete pyšnit.

Celá objednávka zabere doslova pár minut, dále jen doplníte textovou část vašimi kontaktními údaji a odešlete objednávku na tisk vizitek.

Pouzdro na vizitky

Abyste podpořili skvělý první dojem při setkání se zákazníkem či budoucím obchodním partnerem, bude se vám hodit stylový doplněk do vašeho kufru nebo dámské kabelky v podobě kvalitního pouzdra na vizitky. Vizitkáře mají nejen elegantní vzhled, ale plní také ochrannou funkci proti poškození vizitek.

Tisk vizitek v Českých Budějovicích

Na výrobu a tisk vizitek se v Českých Budějovicích zaměřuje společnost Tisknisi s.r.o., která již vytiskla více než 1,2 milionu kusů vizitek. Proč si vybrat právě Tisknisi? Nabízí více jak 200 šablon osobních a firemních vizitek. Ke každé zakázce nad 100 kusů vizitek vám přidá dalších 20 kusů zdarma.

Pokud si objednáte tisk vizitek, získáte automaticky slevu až 35 % na pánský nebo dámský vizitkář. Při objednávce vizitek nad 900 Kč máte dopravu zdarma. Tisknisi.cz také nově nabízí snadný a rychlý tisk letáků online, za zaváděcí ceny a s dopravou po celé ČR zdarma. Všechny produkty si můžete vyzvednout ve 14 výdejních místech po celé České republice.

PR text

Štítky Tisknisi s.r.o., vizitky, pouzdro, vizitkář, Česko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vaše vizitka, naše starost - prezentujte se jako profesionál!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.