Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Upřednostňujete kvalitní české a moravské potraviny? Koupíte je v Budějcích

Řada nakupujících začíná chápat, že nízká cena mnohdy značí i nízkou kvalitu prodávaných potravin. V posledních letech se tak lidé začínají více zajímat o to, co jedí. Hledí nejen na kvalitu potravin, ale také na jejich původ. Mnoho lidí dnes dává přednost lokálním potravinám, před těmi dováženými přes půl světa. Ať už kvůli požadavku čerstvosti nebo proto, že chtějí podpořit domácí produkci.

Přestože se zvedá nabídka tuzemských výrobků, v některých případech jde jen o marketingový tahák, který zakrývá skutečný původ potravin. Jak mít jistotu, že nakupujete skutečně tuzemské produkty? Může to být složité. Zejména proto, že se často potraviny vydávané za české na území ČR jenom zpracují nebo zabalí.

Jestliže chcete nakoupit opravdu domácí produkci, zajímejte se o původ jednotlivých složek a surovin použitých při výrobě. U potravin nakoupených v prodejnách RYNEK máte vždy jistotu. Síť prodejen s tuzemskými potravinami je totiž postavena na ryze českém kapitálu a většina nabízených potravin pochází přímo z vlastní zemědělské produkce. Díky tomu zde mohou být nabízeny bezpečné a čerstvé potraviny s tradičním složením.

Jednu z prodejen RYNEK máme i v Českých Budějovicích na Rudolfovské třídě. Kvalitní tuzemské výrobky zde najdete soustředěné na jednom místě. Čerstvé maso a uzeniny z Měřína, mléčné výrobky z LACRUMu ve Velkém Meziříčí, ovoce a mošty ze Znojemska. Brambory pěstované na Vysočině, jižní Moravě a v Beskydech jsou spolu s ostatní zeleninou zpracovány v Beskydu Fryčovice a dodávány v podobě zajímavých výrobků. Na pultech prodejny najdete i tuzemský med nebo moravské víno.

Prodejna RYNEK je v mnohém unikátní. Vyniká i designovým interiérem, který vytváří příjemné a tradiční místo pro setkávání lidí za účelem nákupu čerstvých potravin. Při nakupování se tak můžete cítit jako na trhu, jehož střed tvoří strom „s plody naší země“. Strom, který najdete v každé prodejně, je symbolem autentičnosti, pravosti a vlastní produkce. Zajímavostí je, že i tyto stromy pocházejí ze sadů POMONY Těšetice, která je jedním z dodavatelů.

Co dodat závěrem? Zdraví máme jenom jedno, tak nejezme laciné náhražky, ale to, co dobře známe a co jsme si u nás vypěstovali a vyrobili.

Prodejna RYNEK České Budějovice, U Sirkárny 727
(Rudolfovská třída – u MADETY)
Více na www.agrorynek.cz

PR text

Štítky RYNEK, potraviny, kvalita, strom, tuzemské výrobky, zemědělská produkce, vlastní výroba, jídlo, České Budějovice, náměstí, Česko, Madeta, POMONA Těšetice a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Upřednostňujete kvalitní české a moravské potraviny? Koupíte je v Budějcích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.