Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Sledovanost Jihočeské televize se opět zvýšila

Jihočeskou televizi sleduje v jižních Čechách přes 233 tisíc unikátních diváků týdně. Od posledního průzkumu sledovanosti tak Jihočeská televize znovu posílila svou pozici na mediálním trhu a její sledovanost vzrostla o více než 15 tisíc diváků týdně.

Naprostá většina lidí v Jihočeském kraji zná Jihočeskou televizi jako svou regionální televizi a bezmála polovina obyvatel jižních Čech ji i pravidelně sleduje. Oficiální průzkum sledovanosti opět zpracovala renomovaná agentura MediaResearch.

„Výsledek průzkumu mě velice potěšil. Od spuštění Jihočeské televize v červnu 2012 jsme ušli obrovský kus cesty. Stále větší a větší přízeň diváků je pro mne i celý tým Jihočeské televize to největší poděkování a ten nejsilnější hnací motor k další práci. Moc si toho vážíme,“ říká Ing. Zuzana Pecková, výkonná ředitelka Jihočeské televize.

Jihočeská televize připravila pro rok 2014 několik nových pořadů a intenzivně také vylepšuje svoji prezentaci na internetu. „V současné době pracujeme na několika novinkách. Na našich internetových stránkách www.jihoceskatelevize.cz brzy spustíme online streaming, díky kterému budou mít naši diváci, kteří nás raději sledují přes počítač, možnost sledovat online přesně to, co v tu chvíli běží v televizi. Zároveň s tím už testujeme nový online videoarchiv, který jsme vytvářeli na základě požadavků našich diváků.“

Pro prodej národní reklamy je Jihočeská televize nově zastupována agenturou Czech Regio TV.

Výzkum agentury MediaResearch v Jihočeském kraji byl realizován prostřednictvím telefonického sběru dat, metodou CATI, v období od 4. do 10. listopadu 2013.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeská televize, sledovanost, výzkum, diváci, televize, Jihočeský kraj, průzkum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sledovanost Jihočeské televize se opět zvýšila  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.