Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nastartujte skvělou kariéru ve Wüstenrotu

Máte obchodního ducha a rádi byste ho využili ve své práci? Právě takovou příležitost vám nabízí nová pozice finančního konzultanta v českobudějovické pobočce finanční skupiny Wüstenrot.

Wüstenrot působí na českém trhu od roku 1993 a nabízí klientům široké portfolio finančních služeb týkajících se rodinných financí. Svou produktovou nabídku zaměřuje především na financování bydlení, na kvalitní pojistnou ochranu života i majetku klienta, na tvorbu rezerv a na zajištění na stáří.

Nejdůležitější výhodou pro klienta Wüstenrotu je, že všechny své finanční otázky řeší s jedním finančním konzultantem. Jeho úkolem je poskytovat klientům odborné poradenství zahrnující možnosti využití hypotéky nebo úvěru na bydlení, zajištění klienta a jeho rodiny vhodným životním pojištěním a zabezpečení majetku prostřednictvím pojištění auta, stavby, domácnosti apod. V základní nabídce je samozřejmě i stavební spoření a vkladové produkty sloužící k výhodnému zhodnocení vložených prostředků a tvorbě finančních rezerv.

Díky zázemí silné společnosti, široké podpoře a zajímavému motivačnímu ohodnocení vám pozice finančního konzultanta Wüstenrotu dává jedinečnou příležitost vybudovat si skvělou kariéru a dosáhnout nadstandardních příjmů.

Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy. Rádi vám zašleme všechny důležité informace o možnostech vaší kariéry ve Wüstenrotu. Zodpovíme vám otázky týkající se motivační podpory, představíme adaptační proces i systém profesních školení. 

PR text

Máte zájem o práci ve společnosti Wüstenrot?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Wüstenrot, pojišťovnictví, hypotéka, pojištění, bydlení, poradenství, Wüstenrot - stavební spořitelna, kariéra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nastartujte skvělou kariéru ve Wüstenrotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.