Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mach Motors oslaví partnerství s Volvem akcí pro rodiny

Českobudějovický autosalon Mach Motors zve všechny, a to nejen příznivce švédské automobilky, na úterní akci pro celou rodinu. Na programu Volvo Family Day je spousta atrakcí pro děti i dospělé. Zábavné odpoledne před sídlem společnosti Na Dlouhé louce odstartuje v 16 hodin.

Při Volvo Family Day se můžete těšit na dětskou show Inky Rybářové, soutěže pro děti, šlapadla, elektrokoloběžky, interaktivní auto nebo cyklo trenažéry. K dispozici bude také celá modelová řada značky Volvo.

Autotrenažér funguje jako videoprojekce s využitím obrazu typu virtuální realita a možností nastavení situací různé obtížnosti. Cyklotrenažér je specifické zařízení, na kterém lze cvičit jízdu v pruhu určeném pro cyklisty, průjezd křižovatek bez semaforů i se semafory nebo jízdu ve městě s provozem a tramvajemi.

Volvo Family Day moderuje Zbyněk Merunka a vstup je zdarma.

Mach Motors

Společnost Mach Motors byla založena v roce 1994 jako specializovaný prodejce vozů BMW a dalších luxusních značek - pod názvem Autoimport Mach. Ve vozech BMW od „Macha“ jezdí již více než tisícovka spokojených zákazníků nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Kromě prodeje nových i zánovních vozů firma nabízí také motocykly značky BMW, poskytuje kompletní technický servis, prodej náhradních dílů nebo financování a pojištění vozu.

K významnému historickému milníku v dějinách společnosti došlo v létě roku 2012, kdy se autosalon přestěhoval z původního prostoru do tohoto supermoderního a prostorného showroomu.

Další okamžik v historii firmy nastal letos, kdy se společnost přejmenovala na Mach Motors a od 1. dubna se stala oficiálním dealerem značky Volvo.

PR text

Štítky Mach Motors, Volvo Family Day, České Budějovice, Volvo Cars, BMW, Zbyněk Merunka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mach Motors oslaví partnerství s Volvem akcí pro rodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.