Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Komplexní vybavení obchodů od A do Z

Dovolujeme si vám představit (nové) služby firmy Obchodní vybavení s.r.o., která distribuuje výrobky značky Magma po celé České republice.

Úvodem bychom pouze připomněli, že tato firma nabízí kompletní vybavení obchodů a supermarketů. Její specializací jsou pokladní boxy, chladící vitríny a různé typy regálů, které jsou potřebné k běžnému chodu prodejny.

Sortiment firmy Obchodní vybavení

Jednou z hlavních předností firmy Obchodní vybavení s.r.o. je velmi široký sortiment již zmiňovaných regálů a boxů, který jim umožňuje nabízet nízké a zajímavé ceny i pro maloobchodníky. Dále tato firma zaručuje včasné dodání zboží v co nejkratším možném termínu.

Extra služby - projekt na zefektivnění prodeje

Obchodní vybavení nabízí několik dodatečných služeb, například navrhne projekt. Jednatelka společnosti Obchodní vybavení s.r.o. Olga Brodská dodává: „Díky navrženému projektu může firma zefektivnit svůj prodej skrze optimální rozestavění regálů, vitrín a pokladních boxů. Vše je vypracované na základě zaslaného půdorysu, ostatních stavebních výkresů se zřetelem na přání a požadavky zákazníka.“

Od regálu k prodejně na klíč

Vybavení obchodů vám firma dodá buď jako jeden samostatný regál nebo chladící vitrínu za příznivou cenu. Ale pokud je vaše přání vybavit celou prodejnu, supermarket na klíč - žádný problém.

Aplikace - konfigurátor pro kalkulaci

Pro vaši představivost, kolik vás možná změna obchodu může stát, je na našich webových stánkách umístěn takzvaný konfigurátor, který umožňuje rychle, ale především jednoduše zjistit cenu za kompletaci regálů. Dle slov Olgy Brodské je tato aplikace často zákazníky využívaná a oblíbená.

Efektivní varianty regálů, boxů a vitrín

Tato firma se sídlem v Českých Budějovicích a profesionální servisní sítí po celé České republice zrealizuje dodávku kompletního vybavení pro obchod svého zákazníka. Doporučí a případně navrhne vhodnou a efektivní variantu regálů, pokladních boxů a chladících vitrín pro prakticky jakýkoliv druh podnikání. Vše se samozřejmě řídí podle možností a představ jednotlivého zákazníka. Důraz je kladen na profil, velikost a druh zboží, které bude v daném regálu, boxu nebo vitríně prodáváno.

Zaškolení obsluhy, potřebná montáž - vše v režii Obchodního vybavení

V případě spolupráce vám Obchodní vybavení s.r.o. zprostředkuje provedení potřebné montáže veškerého dodávaného zařízení. Postará se o zapojení k jednotlivým sítím. Chladící vitríny a pokladní boxy uvede do provozu. Díky vysoké profesionalitě této firmy je samozřejmostí školení obsluhy a údržby a také servisní síť po celé České republice.

Garance kvality - spolupráce se známými řetězci

Pokud se zaměříme na zaručení kvality, jako důkaz místo slibů, poslouží spolupráce Obchodního vybavení s firmami velkých jmen - velké obchodní řetězce (Penny, Logo, Billa, Shell, Carrefour), ale i spokojenost maloobchodníků se značkou Magma.

Vše dokládá jejich pracovní heslo: „Pro nás není podstatné, zda dodáme pouze jeden metr regálu, nebo vybavíme celý velký obchod.  Jsme rádi za spokojenost každého zákazníka, kterému se budeme věnovat podle jeho potřeb a přání,“ uvedla Olga Brodská, jednatel firmy Obchodní vybavení.

Vybavení obchodů značky Magma je správná volba pro vaše podnikání!

PR text

Štítky Obchodní vybavení, regály, vitríny, pokladní boxy, obchod, regál, Česko, projekt, Billa, Carrefour, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Komplexní vybavení obchodů od A do Z  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.