Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Budvar založil dceřinou společnost na Slovensku

V neděli 1. ledna 2012 zahájila ve Slovenské republice činnost společnost Budweiser Budvar SK, s.r.o. a stala se výhradním importérem piva z produkce pivovaru Budějovický Budvar na Slovensko. Budějckou Drbnu o tom informoval v pondělí 23. ledna PR manažer Budvaru Petr Samec.

Úkolem třetí dceřiné společnosti budějckého výrobce piva bude komplexní péče o další rozvoj obchodních aktivit na slovenském trhu s cílem maximálně využít jeho potenciál. Nová dcera má sídlo v Senci a je výhradním importérem piva z produkce pivovaru Budějovický Budvar na Slovensko.

„Veľmi si vážime slovenských zákazníkov a radi by sme im ponúkli predovšetkým vyššiu úroveň služieb a v blízkej budúcnosti aj širší sortiment piva. Veríme, že priamy kontakt pivovaru so zákazníkmi a spotrebiteľmi povedie k novej kvalite našich vzťahov a bude prínosom pre obidve strany. Reakcia pivovaru na požiadavky zákazníkov a spotrebiteľov ako aj na aktuálny vývoj slovenského trhu sa tak stane rýchlejšou a efektívnejšou,“ říká Ing. Jana Lehocká, jednatelka Budweiser Budvar SK, s.r.o. Dceřiná společnost má třináct zaměstnanců. Další pracovní místa byla vytvořena v outsorcovaných službách, tedy v logistice, dopravě a jiných.

Slovensko se v roce 2011 stalo druhým nejdůležitějším exportním teritoriem pro Budějovický Budvar. Ke slovenským milovníkům kvalitního pěnivého moku směřovalo 83 229 hektolitrů piva značky Budvar, což je o deset procent více než v roce 2010. Na celkovém exportu Budějovického Budvaru se Slovensko loni podílelo ze třinácti procent. Větší objem piva vyvezl pivovar pouze do Německa.

Napsal Petr Samec, PR manažer Bududějovického Budvaru
Foto: www.budvar.cz

Štítky Budějovický Budvar, Slovensko, pivo, pivovar, Petr Samec, Senec, Německo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budvar založil dceřinou společnost na Slovensku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.