Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Českobudějovická teplárna patří do elitní společnosti s hodnocením AAA

Teplárna České Budějovice se zařadila mezi 2,35 procenta tuzemských firem, které získaly nejvyšší ratingové hodnocení CZECH Stability Award na stupni AAA (Excelentní). Zatímco na certifikát A až AAA dosáhne 18,8 procenta subjektů působících v České republice, na nejprestižnější AAA jen uvedený zlomek nejkvalitnějších společností.

„Velmi si toho vážíme, protože energetika v posledních letech čelí často nejasným podmínkám trhu a legislativy, v nichž není vždy snadné úspěšně podnikat. Nejvyšší ocenění na stupni AAA potvrzuje naši důvěryhodnost, solventnost a dynamičnost. To jsou dnes velmi ceněné vlastnosti,“ řekl Jaroslav Panoch, člen představenstva teplárny. Ta vedle přijaté podnikatelské strategie a řízení sází na transparentnost a otevřenou komunikaci s akcionáři, zákazníky i veřejností.  

CZECH Stability Award je nejprestižnější firemní ocenění v České republice, které vydává společnost Bisnode. Poskytuje nezávislý pohled na finanční a nefinanční bonitu firmy a výrazně zvyšuje její důvěryhodnost.

„Pro klienty a obchodní partnery to znamená, že jednají s prověřenou společností nejvyšších kvalit. Spolupráce s ní tedy, vzhledem k jejímu stabilnímu finančnímu zdraví, obnáší minimální rizika. Navíc přísná kritéria hodnocení zaručují exkluzivitu společností, které mohou ocenění získat a potvrdit tak svou silnou pozici na trhu,“ uvedla Petra Štěpánová, ředitelka komunikace Bisnode. Certifikát AAA (Excelentní) v oboru získala například Plzeňská teplárenská a mimo něj třeba společnost Jan Becher – Karlovarská Becherovka.

Výsledky hodnocení vycházejí z metodiky společnosti Bisnode, zaměřené na finanční, kreditní a marketingové analýzy trhu mnoha zemí. Firma se při stanovení ratingu opírá o spolupráci se strategickým partnerem Dun & Bradstreet, který se zabývá poskytováním ekonomických informací a hodnocením firem po celém světě.

Hodnocení CZECH Stability Award vyhlašuje společnost Bisnode ve spolupráci se Sdružením Czech TOP 100. Výsledky jsou každoročně uváděny v rámci kategorie Nejstabilnější firma roku, která je součástí žebříčku této prestižní soutěže.

Napsal Zdeněk Zuntych

Štítky České Budějovice, Česko, Bisnode, ocenění, Plzeňská teplárenská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Irena Obořilová

Super a kdy bude teplarna delat neco s tim hlukem, ktery musime kazdy den my vsichni z okoli, tedy hlavne z Havlindy, poslouchat? Obzvlaste vecer, kdy je mensi automobil. provoz, je ten monotonni zvuk opravdu nesnesitelny. Neda se diky nemu ani spat, pripadam si, jako bych bydlela u letiste a musela poslouchat celou noc, jak pristavaji a vzletaji letadla. Slibovali jste reseni, tak kde je?

Pondělí, 24. srpna 2015, 16:17Odpovědět

Českobudějovická teplárna patří do elitní společnosti s hodnocením AAA  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.