Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Úspěšný start do nového dne zajistí podnikatelům Business for Breakfast

Najít nového obchodního partnera není v dnešním světě nic jednoduchého. Najít ho však u snídaně? To by se mohlo zdát jako pořádný oříšek. Opak je ale pravdou, právě u snídaně máte nyní možnost nalézt reference na zájemce o vaše služby a produkty, kvalitní dodavatele a další kontakty. V Budějcích totiž vznikl nový podnikatelský klub Business for Breakfast.

Jednou za dva týdny se pravidelně u snídaně schází rychle se rozrůstající skupina stejně smýšlejících podnikatelů s jediným cílem: posunout své podnikání zase o kus dál. Klub Business for Breakfast k tomu zajisté pomáhá. Už jen svou exkluzivitou. Mezi účastníky nenajdete dva lidi ze stejného oboru. To nabízí možnost rozšířit okruh kontaktů o desítky kvalitních podnikatelů, se kterými mají ostatní dobrou zkušenost.

„S naší rodinnou účetní firmou Connect Economic Group, která sídlí v Praze, jsme se rozhodli rozšířit naši působnost v Českých Budějovicích. Protože jsme už byli členy Business for Breakfast v Praze a členství nám mnoho přineslo, rozhodla jsem se přivést tento koncept i do Českých Budějovic a pomoci naší firmě i ostatním místním podnikatelům, aby mohli získávat doporučení na další lidi v tomto městě. Navíc díky tomu, že každé odvětví má v klubu zaručenou exkluzivitu, může podnikatel vytvářet v bezkonkurenčním prostředí jméno své firmy. Tím, že se navzájem více poznáváme, nemáme problém sdílet síť svých kontaktů,“ říká manažerka klubu Šárka Pelikánová.

Podnikatelský klub Business for Breakfast v Českých Budějovicích zažívá obrovský boom a rychle se rozšiřuje. A to i díky tomu, že ho zevnitř řídí výkonný tým, který je sestaven ze samotných členů klubu. „Myslím, že jsme trochu měli štěstí na lidi, na tým, jaký se tady sešel, a na osobu Šárky Pelikánové, která vlastně iniciovala zrod tohoto klubu. Pak jsme dokázali popsat, co chceme, co hledáme a lidi to přitáhlo. Zdá se, že oslovujeme lidi, kteří ví, co sami chtějí, a proto se hlásí,“ přidává člen výkonného týmu Vladimír Mařinec, který snídaně moderuje a v klubu zastupuje firmu RK Stejskal.

Tahle slova potvrzuje i další člen klubu Jan Dvořák, který kolem sebe neměl podobně smýšlející lidi. „Doufal jsem, že je v Business for Breakfast najdu. To se povedlo, protože jsou zde lidé, kteří nechtějí jen brát, ale také dávat. Díky tomu je ten koncept i tak úspěšný, jelikož ti lidé, již zde tvoří tým, chtějí být jako sportovní celek úspěšní. Každý člověk zná dnes v průměru na 200 lidí, takže se tady nesejde 15 lidí, ale zhruba tři tisíce kontaktů. To je ohromná síla tohoto klubu. Do konce roku máme za cíl patnáct členů klubu, chceme však co nejkvalitnější členy, takže si je už i vybíráme,“ doplňuje člen výkonného týmu. Jan Dvořák působí v klubu jako koordinátor, měří výsledky klubu. Jako člen zastupuje obor investic a je zároveň zakladatelem Cashflow klubů v Českých Budějovicích.

Úspěch klubu tkví v jeho takřka rodinném pojetí. „Mezi sebe vodíme lidi, které známe, ke kterým máme důvěru a jsou to naši partneři. Tím pádem se sem dostávají členové, o které je zájem a pěkně se v oborech doplníme. Máme i ohlas, že je zde skvělá atmosféra a přátelské prostředí. Po snídani navíc sedíme s členy klubu a schvalujeme nové zájemce o členství podle toho, zda budou přínosem pro náš tým. Dáváme si také zpětnou vazbu mezi sebou a s novými hosty, abychom věděli, jak klub zase posunout,“ dodává poslední členka výkonného týmu Blanka Tůmová, která kromě role hostitelky v klubu zastupuje obor finanční poradenství za společnost Partners a věnuje se i finanční gramotnosti.

Účastníci snídaně rovněž vyplňují referenční ústřižky, které si mezi sebou vzájemně předávají. Buď může jít o formu poděkování za nového klienta, nebo tímto prostřednictvím lze zažádat o mítink jeden na jednoho, kdy se vzájemně lépe poznají a předají si potřebné informace. Doporučit jím také můžete potencionálního zákazníka. Právě v Business for Breakfast momentálně hledají do klubu někoho z oboru zdravotnictví, personálních agentur, advokacie, gastronomie, webdesignu nebo správy sociálních sítí. A hlavně, přijít může opravdu každý! Zjistit, jak to v Business for Breakfast funguje, můžete v roli hosta, pokud již není daný obor podnikání v klubu obsazený. Stačí se jen přihlásit přes webové stránky www.bforb.cz.

Business for Breakfast je v České republice největší organizace, která se specializuje na referenční networking. Vytváříme prostředí pro podnikatele formou podnikatelských klubů, kde podnikatelé získávají nové zákazníky prostřednictvím doporučení a referencí, získají nástroj na udržování svého okruhu kontaktů a efektivně spolupracují a vyměňují si informace o trhu s dalšími majiteli firem.

Možnosti spolupráce formou franšízy nebo manažer klubu. Více na www.bforb.cz.

PR text

Štítky snídaně, České Budějovice, Jan Dvořák, Praha, Partners Financial Services, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěšný start do nového dne zajistí podnikatelům Business for Breakfast  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.