Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víte, proč je dobré spořit?

PR článek

Spořicí účet dnes založíte skutečně rychle během pár minut a můžete se vydat na cestu za dlouhodobým ukládáním svých financí.

Spořte pro sebe

Do koho je lepší investovat než do sebe? Určitě máte hlavu plnou snů a cílů, které byste si chtěli splnit. Ukládejte si proto své finance stranou a šetřete si na to, po čem tolik toužíte. Neodkládejte své sny na neurčito, ale dejte jim řád a časové rozmezí, do kdy si zajistíte dostatek peněz.  

Spořte pro své děti

Není lepší důvod, než založit spořicí účet pro své děti. Ať už jste rodiči nebo jimi plánujete být, můžete dětem odkládat peníze již dnes. Spořicí účet dnes snadno založíte i neplnoletým po dovršení věku 15 let. Pokud máte doma puberťáka, který by si přál už nyní spořit třeba na studia, snadno mu tím splníte jeho přání. 

A nic vás nepřekvapí

Nikdy nevíte, kdy vás potkají nečekané výdaje, které budete potřebovat vyřešit ihned. Proto je dobré mít svůj spořicí účet s dostatkem financí, které v takové situaci snadno použijete. Spořicí účet je ideální v tom, že uložené peníze můžete kdykoliv vybrat nebo poslat na svůj běžný účet a používat podle svých potřeb. Zabráníte tím prodlení v placení či podobným nepříjemným situacím, do kterých byste se jinak mohli dostat.   

Buďte tu pro druhé

Kdykoliv se může stát, že někdo z vašich blízkých či z rodiny bude v tíživé situaci a bude potřebovat pomoct. Nebo vás požádá o půjčku na splnění svého snu a vy tu budete pro něj.

Je to jednoduché

Dnes už nikoho nepřekvapí, že i takový spořicí účet si dnes založíte z pohodlí domova a pomocí pár kliknutí. Stačí vám k tomu jen internet a chytrý telefon či počítač. I s telefonem a aplikací v mobilu pak zvládnete svůj účet spravovat jednoduše doma i na cestách a mít tak o svých financích vždy přehled.

Přesvědčilo vás založit si spořicí účet? S bankou MONETA Money Bank to zvládnete online a bez nutnosti založení dalšího běžného účtu nebo vložení minimálního vkladu.

Tip: Plánujete letní dovolenou do zahraničí a potřebujete směnit peníze? Podívejte se na kurzovní lístek MONETA Money Bank.

Štítky finance, peníze, Moneta Money Bank

Víte, proč je dobré spořit?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.