Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S prodejnou Barvy–Laky komplet to všem natřete

PR článek

Budějcký obchod Barvy – Laky Komplet letos slaví desáté výročí od svého vzniku. Své dvě pobočky nedávno sloučil do jedné a rozšířil nabídku sortimentu o pár novinek. Nejen o nich jsem si povídala s manažerem prodejny Robertem Szó.

Prodejna nabízí v Budějcích už od roku 2008 veškerý sortiment k malování a natírání. „Máme víceméně všechny barvy, na které si vzpomenete, tedy kromě auto laků. Najdete u nás všechny malířské a fasádní barvy včetně omítek, barev na podlahy, ale i lazur na dřevo,“ vysvětluje Robert Szó. Letošní novinkou je barva na lajnování travnatých hřišť.

Tím ale nabízený sortiment nekončí. „Na co jsem opravdu pyšný je i velmi slušný výběr aplikačních pomůcek, štětců, válečků, prostě všeho, co k malování potřebujete,“ vyzdvihuje.

K desátému výročí ale žádné změny nechystají, kvalitní služby se snaží nabízet pořád. „Sortiment, který u nás najdete je z velké části stejný jako před deseti lety. Potrpíme si na kvalitu již od začátku, takže pokud něco časem měníme, je to z toho důvodu, že nás produkt neoslovil nebo nebyl tak kvalitní, jak jsme si představovali,“ vysvětluje manažer prodejny s tím, že změnami neprochází ani personál. „Za tu dobu se u nás vystřídal jen jeden člověk, jsme tady zajetá dobře fungující parta,“ říká s úsměvem.

Na přání dokážou v obchodě namíchat téměř každou barvu. „Máme vzorníky, kde najdete přes pět tisíc odstínů, takže na výběr určitě je. Radost z toho mají hlavně ženy, i když se tím jejich výběr často dost protáhne. My chlapi rozeznáme sedm barev, ze kterých vždycky vybereme,“ popisuje s úsměvem Robert Szó. Lidé podle něj ve většině případů sáhnou po barevné variantě. „Bílá barva patří mezi ty méně oblíbené,“ dodává.

V České republice máme dalších šest poboček. „V Budějcích jsme měli dva obchody, které jsme minulý rok v lednu přestěhovali pod jednu střechu na Rudolfovskou. Byl to podle mě skvělý nápad,“ prozradil manažer obchodu.

Oproti velkým řetězcovým prodejnám dokážou v obchodě Barvy-Laky Komplet individuálně poradit každému. „Specializujeme se na jednu určitou oblast, v čemž vidím obrovskou výhodu. Nakupují u nás nejen jednotlivci, ale i firmy, a všichni se vždy rádi vrací. To je pro nás ta nejlepší reklama,“ uzavírá Robert Szó.

Foto Archiv Barvy–Laky Komplet

Štítky Barvy–Laky Komplet, malování, prodejna, Rudolfovská, sortiment, obchod, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S prodejnou Barvy–Laky komplet to všem natřete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.