Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na budějckém náměstí se uvolní skvělý prostor. Prodejna Vavi se stěhuje

PR článek

Vavi má na budějckém náměstí prodejnu s košilemi. Prostor tohoto obchodu prošel výjimečnou rekonstrukcí a od 1. června bude k dispozici novým nájemníkům. Vavi se totiž kompletně stěhuje na internet.

Prostor, který prošel výjimečně zdařilou rekonstrukcí, má rozsáhlé zázemí, svoje vlastní sociální zařízení i připojení na vodu a energie, bude volný od prvního černa. V suterénu budovy tak bude možné provozovat nový obchod, kavárnu nebo třeba vinárnu.

Interiér je zařízený v neutrálních barvách, má vkusný vestavěný nábytek a je možné ho využít mnoha různými způsoby. Firma Vavi stěhuje nabídku zboží na svůj vlastní e-shop a v neposlední řadě také na Zoot.

„Prodejny tohoto typu jsou výjimečné. Uvolňuje se totiž prostor, který nebude potřebovat žádné zvláštní zásahy. Je citlivě architektonicky zrekonstruovaný a svému novému majiteli může sloužit téměř od prvního dne,“ popsala Věra Vávrová z prodejny Vavi. Adresa stávající prodejny je na náměstí Přemysla Otakara II. 84/24 v Českých Budějovicích. Zájemci mohou kontaktovat přímo Věru Vávrovou na čísle 775 559 990. 

„Nová prodejna, restaurace, vinárna, kavárna nebo třeba showroom získá hodnotný prostor s charakterem a výborným interiérem. Bude zajímavé sledovat, co se v něm bude dít,“ uzavřela Vávrová.

Štítky Vavi, pronájem, prostor, eshop, prodejna, Zoot, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na budějckém náměstí se uvolní skvělý prostor. Prodejna Vavi se stěhuje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.