Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tónování autoskel není pouze pro parádu

PR článek

Jste majitelem auta, za které byste dýchali? Strávíte kilometry za volantem a občas na vás nepříjemně doráží paprsky ostrého slunce? Nechcete, aby vám do vozu někdo viděl? Pokud jste minimálně dvakrát odpověděli ano, měli byste začít uvažovat o okenních autofóliích. Získáte bezpečnost, pohodlí, soukromí pro celou posádku, ochranu proti vykradení auta a perfektní design auta. To vše díky tónování autoskel značkovými fóliemi s doživotní zárukou. Zkuste Autofolie Šimek.

Hlavní výhodou tónování autoskel je snížení teploty v interiéru vozidla, což oceňují hlavně ti, kteří tráví za volantem delší dobu. A nejen řidič, zatmavení oken auta ocení také posádka, a vynikající záležitostí je okenní autofólie především pak pro cestující malé děti nebo domácí mazlíčky. 

„Fólie odráží sluneční záření a propustnost teplot se snižuje až o 86 procent při použití fólií s keramickou složkou. Opravdu je to hodně znát a říká se, kdo si dá jednou fólii na skla, už nikdy nebude chtít auto bez tónování oken," říká Filip Šimek, manažer firmy Autofolie Šimek.

Ten zároveň připomíná, že nejen oslňování sluníčkem učiní okenní autofólie přítrž, ale toto vylepšení vozu má i další výhody. „Je to například zvýšení pocitu soukromí, sklo s fólií je pevnější proti tlakům a úderům, takže odolá i zvědavci, který by se vám chtěl třeba podívat do auta. Fólie při dopravní nehodě zabrání roztříštění skla a ochrání cestující před odletujícími střepy z rozbitých oken,“ vyzdvihuje významné výhody autofólií Filip Šimek s tím, že jeho slova dokazují vlastní testy firmy. Ty jsou k vidění ve videích na webu Autofolie Šimek nebo na Facebooku či Instagramu. 

Autofile jsou homologované, mají svůj atest a doživotní záruku

Zákazník v Autofolie Šimek může vybírat ze šesti možných propustností světla, které firma nabízí od nejtmavší pětiprocentní, a dále pak autofólie s propustnostní 15 procent, 30 procent, 40 procent, 50 procent a 80 procent.

„Naše fólie nebo fólie značky Infrasoll, které instalujeme, jsou všechny homologované a mají svůj atest, který je důležitý jak při policejní kontrole, tak pro technickou prohlídku. A samozřejmě i pro zákazníka, že mu byla za jeho peníze nainstalována kvalitní fólie,“ vysvětluje manažer a zdůrazňuje, že na na tónování autoskel jeho firma poskytuje doživotní záruku. 

Protože se kvůli instalování fólie na okna nemusí z vozidla už skla demontovat a tudíž ani žádná část dveřní výplně, tak se značně snížila časová náročnost na aplikaci folií na skla. „My to zvládneme během jedné hodiny, až hodiny a půl. Zákazník tak může na auto počkat a sledovat nás při práci, a nebo si od nás může zdarma půjčit  náhradní auto a využít ho na vyřízení pracovních záležitostí či si s ním dojet na nákup.​ Zákazník v podstatě přijede na předem domluvený termín a pak už vše probereme na místě, kde si vybere propustnost folií. Pokud ještě váhá, samozřejmě mu rádi poradíme,“ říká manažer firmy Autofolie Šimek a podotýká, že o autofólie je stále větší zájem. Proto doporučuje si včas zarezervovat termín. 

Profesionálové z Radostic umí dát fólie na jakékoliv sklo

Tónování skel firma Autofolie Šimek, která v červnu oslaví sedmé výročí působení na trhu, provádí na všech typech automobilů. Tónují se skla i u zemědělské techniky, kde je využití čirých keramických folií nejvýznamnější kvůli zachování stejné viditelnosti a vysokého odražení tepelného záření.

Ale nejen okna automobilů zdobí fólie od Šimka. Tónování skel se využívá i u domů, bytů a všude tam, kde je potřeba snížít tepelné záření. A například zrcadlové fólie se využívají hlavně tam, kde člověk nechce, aby bylo vidět dovnitř, ale ven ano. „U nás zákazníkovi splníme jakékoliv přání týkající se fólií nebo-li tónování skel. Fólie instalujeme téměř na cokoliv,“ tvrdí Filip Šimek, manažér firmy Autoskla Šimek, kterou zájemci najdou zhruba čtrnáct kilometrů od Českých Budějovic, v Radosticích u Borovan. 

Autoři | Foto autofoliesimek.cz

Štítky byznys, fólie, tónování, sklo, aut, propustnost, teplo, bezpečnost, Autofolie Šimek, Radostice, Borovany, České Budějovice, okno, Facebook, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tónování autoskel není pouze pro parádu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.