Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost META skladovací technika nabízí práci s mnoha benefity

PR článek

Firma na Rudolfovské třídě v Českých Budějovicích patří mezi lídry ve výrobě ocelových konstrukcí a speciálních těžkých regálů pro průmysl a obchod. META skladovací technika, s.r.o., je dceřinou společností rodinné firmy založené již na konci devatenáctého století v Německu a její budějcké počátky spadají do devadesátých let minulého století. Více než deset let měla výrobu i sklady v bývalém areálu společnosti Sfinx. Před dvěma a půl lety se ale přestěhovala do zcela nové výrobní haly a započala tak další svou etapu.

Nová výrobní hala je zřejmě nejzásadnějším benefitem pro všechny zaměstnance. Pracovní podmínky se díky ní obrovsky zkvalitnily. Se stěhováním do nových prostor došlo i na obnovu technického vybavení a byla zakoupena nová práškovací lakovna v hodnotě dvacet milionu korun.

Přestože podmínky v předchozí budově nebyly ideální, společnost nikdy neměla problémy s nacházením pracovníků a většinou se jí zájemci hlásili sami nebo u společnosti začali pracovat skrze doporučení některého z kolegů. Fluktuace zaměstnanců byla minimální, o čemž svědčí i fakt, že průměrná doba zaměstnaneckého poměru byla deset let. S náborem nových lidí díky přesunu do nové haly se toto číslo logicky snížilo.


Jednatel společnosti META skladovací technika Svatopluk Hloušek.

Nyní by společnost ráda přijala do svých řad další odborníky, kteří zapadnou do týmu sedmdesáti kolegů. Kromě zajímavého platového ohodnocení nabízí mnoho benefitů, jako například stravenky, dovolenou navíc, možnost práce z domova u vybraných pozic, mobilní telefon a zejména podíl na ročním hospodářském výsledku společnosti. „Snažíme se zaměstnancům nabízet takové podmínky, aby pro ně měly smysl,“ komentuje rodinný přístup k zaměstnancům jednatel společnosti Svatopluk Hloušek.

Aktuálními volnými pozicemi ve společnosti jsou svářeč a konstruktér ocelových konstrukcí. V případě první pracovní nabídky společnost zajistí a proplatí potřebné osvědčení.

Více o společnosti a aktuální nabídce volných pracovních míst naleznete na webových stránkách Mety a také na Facebooku.

Štítky společnost, META, skladovací technika, regál, svářeč, práce, Sfinx, Německo, České Budějovice, Meta Platforms, technika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost META skladovací technika nabízí práci s mnoha benefity  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.