Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hotel Růže a Hotel Old Inn v Českém Krumlově rozšiřují svůj tým o nové kolegy plné optimismu, aktivního přístupu a energie

PR článek

Máte nadšení pro práci se zahraničními hosty, hledáte výzvy a chtěli byste být součástí přátelského kolektivu v samotném centru Českého Krumlova? Hotely Růže a Old Inn nabízí hned několik volných míst.

Aktuálně se hledají vhodní kandidáti na pozice číšník/servírka s možností postupu na vrchního číšníka, šéfkuchař, kuchař, portýr, recepční, masér/masérka do wellness centra či asistentka ředitele a další. Pokud máte zájem, stačí jen vyplnit přiložený dotazník.

Společnost Bohemia Properties, a.s., která oba hotely vlastní a provozuje, nabízí svým zaměstnancům celou řadu benefitů jako jsou testovací pobyt v hotelu, dotované stravování, zdravotní volno, jazykové kurzy angličtiny a němčiny, zvýhodněné půjčky, slevy na hotelové služby, měsíční bonusy či 13. plat. Profesní a osobní rozvoj každého zaměstnance je samozřejmostí díky tréninkové akademii a zajistit lze i ubytování ve vlastní ubytovně v Českém Krumlově pro ty, co bydlí mimo region. Nezapomíná se ani na společenské vyžití – letní a vánoční párty pro zaměstnance a jejich děti mají ve společnosti již svou tradici.

Hotelová společnost roste

V současné chvíli společnost velmi intenzivně pracuje na plánu kompletní rekonstrukce Hotelu Old Inn, která proběhne na počátku roku 2018. V dalším kroku bude následovat i rekonstrukce Hotelu Růže a neustálé probíhá zdokonalování poskytovaných služeb. „Kromě toho nevylučujeme, že se naše společnost během roku 2017 nerozroste o jeden další hotel.“ uvádí ředitel hotelů Michal Pelikán.

Hotel Růže (www.hotelruze.cz) situovaný do prostor bývalé Jezuitské koleje ze 16. století se nachází v samotném srdci Českého Krumlova, města zapsaném na seznamu UNESCO. Součástí výjimečného hotelu je 70 luxusních pokojů, restaurace s letní terasou, konferenční centrum s kapacitou až 200 osob a útulné wellness centrum, které nabízí různorodé lázeňské procedury.

Hotel Old Inn (www.hoteloldinn.cz) s kapacitou 52 pokojů se nachází přímo na hlavním náměstí Českého Krumlova. Jeho součástí je menší konferenční sál a dvě jedinečné restaurace – Grill Restaurant Katakomby s nedávno objevenými gotickými klenbami, jejichž historie sahá až do 13. století a tradiční restaurace s přilehlou letní terasou.

Pokud Vás některá z pozic zaujala, jste motivovaní a máte chuť podílet se na rozvoji naší společnosti, neváhejte nás kontaktovat.

Více volných pozic najdete zde: www.janhotels.cz.

Máte zájem o práci v Hotelu Růže nebo v Hotelu Old Inn?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Český Krumlov, hotel, restaurace, Světové dědictví UNESCO

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hotel Růže a Hotel Old Inn v Českém Krumlově rozšiřují svůj tým o nové kolegy plné optimismu, aktivního přístupu a energie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.