Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I v kanceláři se člověk může cítit jako doma

PR článek

V zaměstnání každý z nás tráví velkou část života a ne vždy je pracovní prostředí příjemné a praktické zároveň, natož aby se dbalo na design a styl. S Officity máte šanci získat moderní designové pracovní prostředí, které splňuje ty nejvyšší očekávání ohledně kvality, stylu, funkčnosti a variability.

Officity je mladá společnost, která působí na českém trhu od roku 2014. Nabízí široký sortiment především italského nábytku pro různé typy interiérů. Svým sortimentem se zaměřuje na náročnější klientelu, která kromě kvalitních materiálu vyhledává i vizuálně zajímavý nábytek. V šíři nabízených typů nábytku nemá v České republice konkurenci.

Officity má výhradní zastoupení italské nadnárodní značky Quadrifoglio, která je na trhu již 25 let. Za tu dobu nasbírala několik designových ocenění a své zboží dodává do celého světa.

Díky svým možnostem tak Officity vybavuje kompletní kanceláře i celé administrativní budovy, komerční prostory jako restaurace, bary, hotely, nemocnice, letiště, kina, divadla a multiplexy, dále také školní nebo církevní zařízení - dalšímu využití se meze nekladou. Vybavení interiéru tak může být kreativní a zábavná činnost s možností získat něco nevšedního.

Stylová kancelář šitá na míru a domyšlená do posledního detailu

Officity nabízí výhradně nábytek s vysokou kvalitou a důrazem na stylové pojetí. Design nábytku není nikdy navržen na úkor jeho funkčnosti a je možné pohybovat se v různých cenových kategoriích. Vždy ale ve špičkové kvalitě. Officity hledá partnersky řešení pro každého klienta: od definice zadání, přes zpracování grafických návrhů až po instalaci a následný servis. Vše je vyráběné přímo v Itálii, v plně automatizované továrně.

Hodnoty Officity:
   • kvalita
   • funkčnost
   • design
   • partnerství

Showroomy Officity najdete v Praze a Českých Budějovicích, kde vám specialisté poradí a pomohou vytvořit prostor dle vašich představ. Více informací je na www.officity.cz.

Štítky nábytek, Česko, Alfa Romeo Quadrifoglio, Itálie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I v kanceláři se člověk může cítit jako doma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.