Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Elektrospotřebiče s cenou ohlodanou až na kost nabízí prodejna 2. jakost

PR článek

Rozbila se vám pračka? Chladnička odmítá chladit? Nebo snad vysavač nezvládne uklidit, co by měl? Přestaňte hledat místo, kde svůj elektrospotřebič levně opravíte. Raději si kupte nový za bezkonkurenční cenu! Navštivte prodejnu 2. jakost na Borku u Českých Budějovic a zvolte si podle vašich potřeb.

Nabídka elektrospotřebičů prodejny 2. jakost je dostatečně široká na to, aby si zde každý vybral, co se mu nejvíce hodí do domácnosti. A určitě nebude vadit poškozený obal nebo drobná kosmetická vada, které výrobky mají. Díky tomu jsou také ceny tak nízké.

S kostí je spojený také věrností program prodejny. Do něj se může přímo na prodejně nebo prostřednictvím webových stránek zařadit každý. Výhodou je každý měsíc speciální nabídka elektrospotřebičů za ještě výhodnější ceny než v běžném prodeji. KoSt-KaRtA se prostě vyplatí.

Doporučí vám ji i vyškolení pracovníci, kteří kdykoliv pomohou s jakýmkoliv nákupem v prodejně 2. jakost na Borku u Českých Budějovic. Na základě vašich potřeb doporučí nejvhodnější spotřebič do domácnosti. Nestane se tak, že byste si ještě někdy zvolili špatně.

V březnové věrnostní nabídce je tahákem pračka se sušičkou značky Candy pouze za 8990 korun. Opomenout nelze ani automatickou pračku Beko za 6490 korun nebo kondenzační sušičku Candy za stejnou cenu. Dále díky KoSt-KaRtĚ můžete koupit za zvýhodněné ceny kombinovanou chladničku Beko, vestavnou troubu Candy či bezsáčkový vysavač Hoover.

Není potřeba nadále váhat. Nejspolehlivější elektrospotřebiče za ceny ohlodané na kost získáte na Borku u Českých Budějovic. Prodejna 2. jakost nabízí jejich nejširší nabídku. Vydejte se do ní ještě dnes a sami se přesvědčte.

Štítky elektrický spotřebič, pračka, České Budějovice, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Elektrospotřebiče s cenou ohlodanou až na kost nabízí prodejna 2. jakost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.