Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Televize Jéčko vysílá už pátý měsíc

PR článek

Aktuální zpravodajství a pořady pro malé i velké, pro kutily, milovníky dobrého jídla a sportu, pro rybáře či vyznavače dobré hudby. To vše najdete v nové regionální televizi Jéčko.

Ta je tady pro vás už pátý měsíc. Maskotem televize je kladný akční hrdina Jéčkoman. Že ho ještě neznáte? Tak to si určitě nalaďte televizi Jéčko nebo sledujte webové stránky televize www.tvjecko.cz. Najdete tam nejdůležitější zpravodajské informace z regionu a jednotlivé pořady můžete i pohodlně odebírat, takže o žádný z odvysílaných dílů nepřijdete. Staňte se fanoušky Jéčka na facebooku a budete mít aktuální přehled o dění na jihu Čech. Zároveň se můžete zapojit do soutěží, kde na vás čekají hodnotné ceny.

Televize Jéčko vysílá přes České radiokomunikace ve formátu DVB_T z vysílače Kleť v multiplexu 8 na 50. kanále. Díky tomu naladíte televizi Jéčko v jižních Čechách v HD kvalitě.

Začátkem týdne si nalaďte Jéčko sport s hvězdou jihočeské sportovní žurnalistiky a redaktorem regionálního Deníku Kamilem Jášou. Televize Jéčko myslí i na nejmenší diváky. Pro ty nejmladší moderátoři Ruda Střítecký, Natálka Křišťan, Tina Michalová a Adélka Mejzlíková společně s Petrou Říhovou a Veronikou Pohankovou připravili Jihočeské zprávičky. Pořad ocení zejména ženy na mateřské dovolené. Pro diváky, kteří rádi přijdou věcem na kloub, mají rádi krimi a třeba i tajemno a různé další zajímavosti, je tady Zaostřeno s moderátory Veronikou Pohankovou a Pavlem Kroupou.

Chcete vyrazit někam na výlet? Pak se nechte inspirovat pořadem Bezva výlet, který vám ukáže zajímavá místa hlavně v jižních Čechách, ale nejen tam. Pořadem vás provedou Veronika Pohanková a Petra Říhová.

Pokud rádi vaříte a rádi ochutnáváte, pusťte si Školu vaření s Honzou Krobem. Pokud vás některý z receptů známého jihočeského kuchaře zaujme a budete si ho chtít sami vyzkoušet, návod najdete na webových stránkách www.tvjecko.cz v rubrice Školy vaření.

Abyste věděli, jaké jsou zrovna módní trendy, co si například obléct na ples nebo jinou společenskou událost a jaké účesy zrovna frčí, je tady páteční Jihočeský lifestyle. Na jeho tvorbě se podílí světoznámá módní návrhářka Tereza Sabáčková, kosmetička Martina Trochtová a vlasový mág Michal Moučka. V rámci tohoto pořadu vás vezmeme na nejdůležitější společenské události v kraji. Ve stejný den, tedy v pátek, si můžete na televizi Jéčko naladit i pořad Svět zvířat, ve kterém vám moderátorka Natálie Brožovská prozradí zajímavosti ze života domácích mazlíčků i exotických zvířat.

Osobnosti, které jsou mistry ve svém oboru a které mají blízký vztah k našemu regionu, můžete vidět v sobotu v pořadu Úspěšní v jižních Čechách. Týden pak uzavírá Garáž, ve kterém vám moderátor Jindřich Švejda alias Coco Jambo představí známé i méně známé regionální hudební kapely, a Drbárna s Ondřejem Hellebrantem.

Na tvorbě vysílání se podílejí zkušení redaktoři a moderátoři.

„Televize Jéčko není postavena pouze na zpravodajství, ale právě také na jednotlivých pořadech. Navíc se snažíme být v těsném kontaktu se svými diváky tím, že moderátoři a redaktoři jsou na televizní obrazovce vidět častěji, než bývá zvykem,“ říká šéfredaktorka Petra Říhová.

Televize vydává i svůj vlastní tištěný bulletin, který vychází jednou za měsíc. Autorem je redaktor a editor TV Jéčko Pavel Kroupa. Jako ilustrátor spolupracuje Petr Kerles, syn známého jihočeského výtvarníka a karikaturisty Jaroslava Kerlese.

Chcete mít přehled o aktuálním dění na jihu Čech, ale také se pobavit a dozvědět se řadu novinek? Pak, pokud jste to už neudělali, nalaďte si televizi Jéčko.

Štítky televize, Petra Sternbergová, Česko, Jihočeský kraj, Pavel Kroupa, Facebook, Kleť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Televize Jéčko vysílá už pátý měsíc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.