Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Únorová nabídka prodejny 2. jakost nabízí držitelům věrnostní karty za nízké ceny chladničku nebo sušičku

PR článek

Prodejna 2. jakost nabízí i v únoru široký výběr elektrospotřebičů. Díky věrnostní KoSt–KaRtě si navíc některé z nich můžete pořídit za jedinečné ceny. Ve zvýhodněné únorové nabídce jsou třeba chladnička, sušička či myčka.

Nabídka elektrospotřebičů prodejny 2. jakost na Borku u Českých Budějovic je dostatečně široká na to, aby si zde každý vybral, co se mu nejvíce hodí do domácnosti. A určitě mu nebude vadit drobná kosmetická vada nebo poškozený obal, které výrobky mají.

Pokud si ale úplně neporadíte, můžete se v prodejně obrátit na specializované pracovníky, kteří pomohou vybrat jakýkoliv spotřebič k vaší spokojenosti. Stejně tak vám rádi založí věrnostní zákaznickou KoSt-KaRtU, díky níž získáte vybrané produkty prodejny 2. jakost ještě levněji.

Kdo je již držitelem věrnostní KoSt–KaRtY, měl by každý první den v měsíci sledovat akční nabídku prodejny. Ta totiž určitým výrobkům vždy ještě ohlodá cenu více na kost. Únorovým trhákem je určitě kondenzační sušička Candy za 9990 korun. Přehlédnou nesmíte ani kombinovanou chladničku Beko za 7490 korun nebo vestavnou myčku nádobí Candy za 7090 korun. Cenově zvýhodněné jsou však i další elektrospotřebiče – automatická pračka Beko na 6 kilogramů prádla, automatická pračka Beko na 5 kilogramů prádla nebo sáčkový vysavač Hoover.

Pro to, abyste mohli nakupovat za tak nízké ceny, se stačí buď zaregistrovat on-line, anebo přímo na pobočce. Pak už nemusíte s výběrem elektrospotřebičů na nic čekat. Vydejte se na Borek u Českých Budějovic už dnes, ať nepropásnete tu nejlepší nabídku prodejny 2. jakost.

Štítky lednička, elektrický spotřebič, České Budějovice, Borek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Únorová nabídka prodejny 2. jakost nabízí držitelům věrnostní karty za nízké ceny chladničku nebo sušičku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.