Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Českém Vrbném letos vyroste další obchoďák s nábytkem a bytovými doplňky

Pozornosti obyvatel Budějc neuniklo stavební hemžení v Českém Vrbném u výpadovky na Plzeň, u čerpací stanice a myčky Globusu. Prostor mezi parkovištěm Bauhausu a obchodem Decathlon je obehnán plotem a uvnitř, bez ohledu na silné mrazy, se pracuje. Nákladní auta převáží zeminu, jeřáb přemisťuje panely. Mnohé zajímalo, co se to tam staví. A tak to pro vás Budějcká Drbna zjistila.

„Staví se tam prodejna Kika, která je řádně povolena,“ prozradil náměstek českobudějovického primátora František Konečný. Takže zájemcům o produkty obchodního řetězce, který nabízí vše pro bydlení, se i na jihu Čech blýská na lepší časy. Už nebudou muset za nákupem do Plzně, Prahy nebo Brna. Českobudějovická prodejna bude devátou v České republice.

„Otevření prodejny Kika nábytek je v Českých Budějovicích naplánováno na konec roku 2017. Bude se jednat o vícepodlažní budovu. České Budějovice jsou i pro nás dlouho očekávanou lokalitou, a proto se na otevření další pobočky moc těšíme,“ uvedl country manager společnosti Kika nábytek Jakub Třeštík.

„Obchodů s nábytkem a bytovými doplňky tady v Budějcích máme hodně, ale mně osobně nevadí, když přibyde další. Ráda si stále vylepšuji bydlení, obměňuji doplňky v bytečku. Třeba, když bude další konkurence, budou pro nás zákazníky příhodnější ceny. A když tohle neklapne, tak budeme mít alespoň více na výběr,“ uvedla sedmadvacetiletá  Martina Mrázková z Českých Budějovic.

Autoři

Štítky České Vrbné, České Budějovice, nábytek, Plzeň, Bauhaus, Decathlon, Globus, Drbna.cz, Česko, František Konečný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Musil

No zrovna Kika po tom co sem se tam byl několikrát podívat v Plzni nic moc napálené ceny kvalita nic moc, to už je i sconto na tom lépe. Kdyby to byla Ikea neřeknu ani popel. Třeba se někdy časem Ikei dočkáme. V Plzni pochopím, že Ikea není když jsem v ní za 40min v Praze, ale v ČB docela chybí a do prahy je to hoďka a půl.

Čtvrtek, 26. ledna 2017, 21:12Odpovědět

V Českém Vrbném letos vyroste další obchoďák s nábytkem a bytovými doplňky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.