Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový showroom Opel na Nemanické

PR článek

Pro všechny příznivce značky Opel připravila společnost Milan Král příjemnou novinku. Od 1. prosince otevřela moderní showroom značky Opel na nové adrese v areálu Fordu.

Pokud plánujete koupi vozu Opel, testovací jízdu, nebo potřebujete servis vašeho vozu, cílem cesty bude od prosince Nemanická 1. Před osobní návštěvou můžete navštívit webové stránky www.milankral.cz, kde naleznete všechny nabízené modely, ale také se zde můžete objednat na servisní prohlídku či využít havarijní asistenční služby MayDay Servis Opel.

Společnost Milan Král je členem skupiny MNC Group a v Českých Budějovicích má svou tradici již od roku 1992. Od té doby prošla mnohými změnami, rozšířením i modernizací služeb a produktů. Od roku 2005 vedle dalších značek naplno rozjela prodej a servis vozů Opel.

Letošní závěr roku přinesl celkem dvě zásadní změny v rámci uspořádání skupiny MNC Group. Od října pod firmu Milan Král přešlo dealerství značky Ford (do září pod firmou ACR auto) a nově od prosince se do nových a rozšířených prostor přestěhovalo i dealerství Opel. Z jakého důvodu vlastně došlo k těmto změnám a přesunům?

„Tímto krokem posuneme Opel do vlastních prostor a navíc bude možné maximálně zefektivnit náklady a využít  všech potenciálů v souvislosti s aktuální úspěšností jednotlivých značek,“ upřesňuje Rudolf Laitl, ředitel dealerství.

V Nemanické ulici tak vyrostl moderní showroom splňující nejnovější standardy, který zároveň umožňuje využívat upravené společné prostory servisu a skladu značek Opel a Ford. Přehled modelů Opel, které na vás budou v nových prostorách čekat, naleznete na webových stránkách www.milankral.cz. Zákazníci se již nyní mohou těšit na zajímavé akce, které jsou pro ně připraveny na leden 2017.

Štítky Opel, Ford Motor Company, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový showroom Opel na Nemanické  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.