Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Cenu Spokojený zákazník Jihočeského kraje 2016 letos převzalo 21 podnikatelů

Celkem 21 nejférovějších podnikatelů regionu v pondělí obdrželo z rukou hejtmana Jihočeského kraje Jiřího Zimoly titul Spokojený zákazník Jihočeského kraje 2016. Tuto cenu uděluje Sdružení českých spotřebitelů podnikatelům, které vybrala odborná porota nejen na základě vzorného plnění všech závazných předpisů, ale i s přihlédnutím k pověsti firmy mezi zákazníky z řad běžných spotřebitelů i místní a podnikatelské samosprávy. Nejlepší podnikatelé se stávají držiteli ocenění s chráněnou značkou po dobu dvou let, to jest do konce roku 2018. Osvědčení potvrzuje, že firma trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele.

Akci, která se koná již po patnácté, poskytl potřebné zázemí i finanční záštitu Jihočeský kraj. Podle hejtmana Jiřího Zimoly se jedná o logický krok, protože podporou poctivých místních podnikatelů je zajištěna spokojenost všech obyvatel kraje. „Tím, že gratuluji k tomuto ocenění vám, místním podnikatelům, gratuluji zároveň i sobě a ostatním zákazníkům, protože naše spokojenost je podmíněna právě vašimi kvalitními službami,“ uvedl hejtman.

Nominované firmy hodnotí odborná komise pro ochranu spotřebitele v našem kraji. Přihlíží mimo jiné k tomu, jakou má firma image mezi spotřebiteli a posuzuje například odbornou úroveň prodejce, poskytování informací spotřebitelům nebo zajištění odborného servisu.

Vysokou profesionalitu, odbornou úroveň i trpělivost vítězných podnikatelů ocenila také předsedkyně komise a náměstkyně hejtmana Ivana Stráská. „Děkujeme za trpělivost s námi, jako zákazníky, kteří mnohdy nejsme úplně příjemní a jen vaše komunikační schopnosti a um mnohdy přispějí k oboustranné spokojenosti,“ sdělila Ivana Stráská, která stojí v čele soutěže od jejího vzniku před patnácti lety.

Komise letos vybírala vítěze z 39 podnikatelů, které letos spokojení zákazníci na cenu navrhli. Mezi 21 oceněnými bylo několik restaurací zaměřených například na zdravou výživu nebo malý pivovar z Popelína. Cenu si převzal také výrobce karamelu z Českého Krumlova a dvě firmy, které se zabývají výrobou peřin a polštářů nebo čištěním peří. Mezi řemeslníky uspěli prodejci vodoinstalatérských potřeb a čerpadel z Blatné nebo výrobce tepelných čerpadel z Milevska. Oceněn byl také majitel pokrývačské firmy z Písku a stavební firmy z Třeboně. Cenu Spokojený zákazník uděluje kromě Jihočeského kraje také kraj Moravskoslezský, Ústecký, Jihomoravský a Královéhradecký.

Tisková zpráva

Štítky Jihočeský kraj, spotřebitel, Jiří Zimola, Ivana Stráská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cenu Spokojený zákazník Jihočeského kraje 2016 letos převzalo 21 podnikatelů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.