Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

UniCall hledá specialistu prodeje

PR článek

Hledáte novou práci, zaměstnání na hlavní pracovní poměr, nebo si chcete přivydělat při studiu či na mateřské? Máme pro vás tip na práci, kde uplatníte svou výřečnost a chuť na sobě stále pracovat.

UniCall poskytuje širokou škálu služeb od telemarketingu, přes technickou podporu, až po služby firemního poradenství v mnoha specializovaných oblastech. Ve všech call centrech je dbáno na motivovanost zaměstnanců, rostoucí profesionalitu a také využití nejpokročilejších technologií.

Kontaktní centrum UniCall má skandinávské kořeny. Vzniklo roku 2004 v Norsku a od té doby vytvořilo přes 900 pracovních míst v 5 evropských zemích, a to v Litvě, Polsku, Maďarsku, Slovensku a České republice.

V současné době hledá UniCall do svého call centra v Českých Budějovicích specialistu prodeje. Zaměstnání na této pozici může mít formu hlavního pracovního poměru nebo zkráceného úvazku. Finanční ohodnocení se pohybuje od 15 500 korun, ke mzdě navíc dostanete bonusy.

UniCall také nabízí možnost příspěvku na dopravu nebo na školku. Veškeré přesčasy jsou samozřejmě propláceny a extra ohodnocení získáte za práci v sobotu. Navíc UniCall slibuje přátelské prostředí, příjemný kolektiv i vedení, letní a vánoční firemní večírky, ale také celofiremní motivační soutěže, občerstvení na pracovišti nebo 5000 korun za přivedení nového kolegy. Na zaměstnance také čeká nástupní bonus 10 tisíc korun, věrnostní bonus 2 tisíce korun či snídaňové balíčky.

Pokud byste měli o pozici specialisty prodeje zájem, kontaktujte UniCall a zkuste své štěstí s novým rokem na nové pracovní pozici:

Štítky Norsko, Polsko, Litva, Maďarsko, Česko, Slovensko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

UniCall hledá specialistu prodeje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.