Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Firma Václav Princ zve na Den otevřených dveří. Návštěvníci mohou počítat se slevami

Představení elektrického nářadí DEWALT a systému zemních vrutů BAYOS, slevy a občerstvení. To vše a mnohem více nabídne Den otevřených dveří budějcké společnosti Václav Princ, s. r. o., který se uskuteční ve čtvrtek 26. května. Chcete si otestovat nabízený sortiment či se dozvědět různé technické zajímavosti? V tom případě si ve zmíněném termínu najděte čas mezi 9. a 16. hodinou.

Společnost Václav Princ, s. r. o. má na jihu Čech dlouholetou tradici. Založena byla již v roce 1990 a od začátku se specializovala na spojovací materiál. Náplní společnosti je ale také specializovaný obchod s nářadím, zámky a stavebním kováním.

Zákazníci firmy vědí, že ceny za nabízený sortiment jsou nejnižší na trhu. Může za to fakt, že Václav Princ, s. r. o. zásobuje řadu významných firem, odebírá tak od výrobců a dovozců velké množství zboží. Právě výhodné ceny jsou základní filozofií firmy, stejně jako široká nabídka, kvalita a dokonalý servis.

Václav Princ, s. r. o. se také zabývá budováním obchodních míst v jednotlivých regionech. Zajímavostí je, že se nabízený sortiment liší s ohledem na místní podmínky. Kromě zboží zákazníkům nabízí i celou řadu služeb jako je servis nářadí DEWALT, STANLEY, Black and Decker, Bostitch a Paslode.

Sídlo firmy Václav Princ, s. r. o. naleznete v Českých Budějovicích na adrese U Pily 698/18. Jak bylo zmíněno, Den otevřených dveří se uskuteční 26. května od 9 do 16 hodin. Všichni jsou zváni!

Webové stránky firmy Václav Princ, s. r. o. naleznete na adrese www.princ.cz.

Štítky den otevřených dveří, nářadí, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Firma Václav Princ zve na Den otevřených dveří. Návštěvníci mohou počítat se slevami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.