Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Českobudějovický Bosch stále hledá zaměstnance do výroby

PR článek

Náborová kampaň na dělnické profese, kterou budějovický závod koncernu Bosch před několika týdny spustil v reakci na nové projekty a rostoucí objem výroby, pokračuje i nadále. Společnost tak pokračuje v navyšování personální kapacity nejen v oblasti vysokoškolských profesí, ale hledá i zájemce o práci do směnného provozu pro výrobu komponentů do osobních a nákladních automobilů.

Společnost dosáhla v roce 2014 rekordního obratu i počtu zaměstnanců, a nové projekty spojené s navyšováním počtu zaměstnanců přinesl následně i rok 2015. V současné době hledá desítky pracovníků do dělnických profesí, kteří budou přijati do kmenového stavu, pokud se prokáží odpovídající praxí nebo výučním listem. Navíc Bosch nabízí časově omezený nástupní bonus ve výši 15 tisíc korun. Kromě toho se kandidáti mohou těšit i na řadu dalších benefitů - nadprůměrné finanční ohodnocení (mzda až 23 tisíc korun po započtení všech prémií a příplatků), pět týdnů dovolené, 13. a 14. plat, dotované stravování s cenou základního menu v podnikové restauraci v hodnotě 20 korun, nebo cestovní pojištění pro zaměstnance i rodinné příslušníky. Společnost kromě toho v únoru zavedla i nový systém benefitů, takzvanou cafeterii, v jejímž rámci mohou zaměstnanci například nakupovat léky či hradit dětské tábory. Bosch poskytuje každému zaměstnanci v rámci tohoto systému 8 tisíc korun ročně.

Dveře do společnosti pravidelně oceňované jako Nejlepší zaměstnavatel regionu však nemají zavřené ani zájemci bez praxe a výučního listu. „I nadále platí, že s námi mohou spolupracovat prostřednictvím některé z našich partnerských agentur, a pokud se osvědčí, přijmeme je do kmenového stavu, jako jsme to udělali u více než 300 zaměstnanců v minulém roce,“ uvedla vedoucí personálního oddělení společnosti Barbora Schelová.

Pokud byste chtěli pracovat pro nejlepšího zaměstnavatele regionu, vyplňte formulář a personální oddělení firmy Bosch vás bude kontaktovat.

Více informací o společnosti Robert Bosch České Budějovice najdete na www.bosch.cz/cb, veškeré nabízené pozice naleznete na www.bosch.cz/kariera-cb.

Robert Bosch - nábor zaměstnanců

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Robert Bosch GmbH, výroba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Českobudějovický Bosch stále hledá zaměstnance do výroby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.