Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citro Bar - Restaurant nabízí každý pátek a sobotu předkrmové menu

 
pátek, 27. listopadu 2015, 08:42

S novinkou přišel pro své zákazníky před pár dny Citro Bar - Restaurant. Během pátku a soboty, kdy chodí do útulného prostředí nedaleko viaduktu spoustu zákazníků, je zde připraveno předkrmové menu. Stačí si tak jen nabrat na talířek z velkého výběru jídel a vychutnávat si rozmanité chutě z celého světa.

A nutně nemusí jít jen o předkrm. Určitě se vám stalo, že jste třeba na oběd měli velmi málo času. Z předkrmového bufetu si můžete nabrat několik jídel hned a rovnou k obědu. To je další z nesporných důvodů, proč si do Citro Bar - Restaurantu zajít. Jeden talířek vyjde na 70 korun a je jen na vás, kolik jídla si na něj dáte. Navíc se menu každý týden mění, takže v něm vždycky najdete něco nového.

Páteční menu
  • míchaný salát s dresinkem
  • zapečené špenátové lasagne s kuřecím masem
  • španělská omeleta se slaninou
  • penne s boloňskou omáčkou
  • sýrová pomazánka s jalapeños
  • hummus z cizrny se zeleninou na nabírání
  • focaccia chléb s aïoli
  • bruschetta (zapečený chléb se šunkou, sýrem a olivami)

Vizitka autora

 

Lukáš Dvořák

Malý velký muž, často velmi egoistický a zahleděný do sebe. Vždy s posledním slovem. 

Přesto naslouchá novým nápadům a hledá cesty k ještě lepším výsledkům. 

Tvrdohlavý puntíčkář a milovník humoru, nejvíce černého. Liberálně smýšlející, ale s důrazem na dodržování elementárních pravidel.

Milovník sociálních sítí.

Bývalý šéfredaktor, který si nepřipouští, že stárne, ačkoliv mu to tělo dává čím dál více najevo.

 
 


 

Kam dál?

Vánoční večírek? Jedině v Hotelu U Solné brány 

čtvrtek, 26. listopadu 2015, 13:31

Chystáte vánoční večírek pro klienty či zaměstnance vaší firmy nebo se chcete potkat s širší rodinou? Stále ještě hledáte ideální...

V restauraci Masné krámy začal Rakousko - bavorský fest

středa, 25. listopadu 2015, 13:28

Českobudějovická restaurace Masné krámy připravila pro hosty gastronomický výlet do Rakouska a Bavorska. Šéfkuchař Luděk Hauser...

Na Gastrofestu odpočívám, řekl Tomio Okamura

pondělí, 16. listopadu 2015, 14:05

Vůně všemožných zemí světa nenechaly v klidu ani jednoho návštěvníka budějovického Gastrofestu. Přes čtyři sta kuchařů hostilo...

Akční nabídka RYNKU: Nakoupíte levněji hovězí plec bez kosti,...

pondělí, 9. listopadu 2015, 12:05

Ačkoliv je stále pro mnoho z nás při výběru potravin určující cena, v poslední době roste i trend, kdy se zákazníci vrací k...

 

Komentáře

 
 

O čem píše Drbna.cz

Na hostivařské trati nastal další milník. Začala rekonstrukce železniční stanice Praha-Vršovice

Jeden z největších železničních projektů v zemi, čtyřmiliardová optimalizace traťového úseku z Prahy-Hostivaře na Hlavní nádraží, pokročil k dalšímu milníku – rekonstrukci stanice Praha-Vršovice.

Kterým eshopům s potravinami se raději vyhnout? Upozorňuje na to web potravinářské inspekce

Jak nakoupit potraviny a doplňky stravy snadno přes internet a přitom se nenapálit? To se snaží zajistit potravinářská inspekce, která zřídila novou sekci webu Potraviny na pranýři s názvem Rizikové weby.

Stát chce podle Babiše koupit ArcelorMittal za korunu

Stát chce koupit ostravský hutní podnik ArcelorMittal za korunu. Premiér Andrej Babiš (ANO) to uvedl v dnešním vydání Hospodářských novin (HN). Babiš řekl, že se zástupci ArcelorMittalu o koupi jedná. Britská firma Liberty House, která plánuje hutě koupit, není podle premiéra transparentní. Skupina ArcelorMittal musí ostravský podnik a další evropské hutě prodat, aby mohla koupit největší evropskou ocelárnu Ilva v Itálii. Evropská komise (EK) již dříve sdělila, že Liberty House je vhodným zájemcem o ostravské hutě a může je převzít.