Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nadupaná auta s divokým koněm ve znaku obsadí i českobudějovické náměstí

Silné americké stroje ovládnou jihočeské silnice. Milovníci skvostných silných aut značky Ford Mustang všech generací si totiž naplánovali třídenní výlet na jih Čech. Americké nablýskané legendy při svém letním srazu zavítají do několika míst a lidé je budou moci obdivovat i v centru Českých Budějovic při čtyřhodinové přehlídce.

Letní sraz majitelů jednoho z nejpopulárnějších amerických automobilů značky Ford Mustang a členů Mustang Riders Club na jihu Čech začíná už dnes, v pátek 13. července, v českobudějovickém minipivovaru Kněžínek. Odtud se v 18 hodin američtí nadupaní krasavci vydají spanilou jízdou na zámek Hluboká nad Vltavou.

V sobotu 14. července dopoledne mustangy bude možné potkat v Protivíně a okolí a odpoledne pak zase v Bechyni a okolí. Z Bechyně se v neděli 15. července v 9 hodin ráno účastníci srazu vydají po „route" 105 směr České Budějovice, kde krasavce legendární americké značky Ford Mustang budou moci obdivovat lidé přímo na náměstí Přemysla Otakara II. A to od 10 do 14 hodin.

„Přijeďte svým mustangem a nebo se prostě jen přijďte podívat na mustangy vystavené na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích, kde bude čtyři hodiny vyhrazeno parkování pouze pro vozy Ford Mustang všech generací. Uvidíte krásné kousky, popovídáte s jejich majiteli a uslyšíte pořádné burácení těchto amerických motorů," vyzývají ogranizátoři výletu mustangů po jižních Čechách, jehož součástí českobudějovická nedělní přehlídka je.

„Jde o pohodový výlet se spanilkami na krásných jihočeských silnicích, s dobrým jídlem, příjemným posezením a zajímavými aktivitami. Přímo srazu se mohou zúčastnit jen členové klubu, ale na auta mohou mknout zájemci kdekoliv. V plné kráse je právě uvidí přímo v centru Českých Budějovic," uvádí organizáři srazu mustangů. 

Autoři | Foto Facebook Mustang Riders Club, Pavel Mikeska

Štítky společnost, Ford Mustang, sraz, jižní Čechy, České Budějovice, výlet, Česko, Bechyně, Zámek Hluboká, Protivín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadupaná auta s divokým koněm ve znaku obsadí i českobudějovické náměstí  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.