Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Snídaně bez námahy? Najezte se v KFC

PR článek

Znáte to, každé ráno řešíte, co si dáte k jídlu. Nechce se vám pořád něco připravovat? Řešení nabízí KFC. Síť oblíbených restaurací přichází s novinkou – zavádí snídaňová menu. Milujete čerstvá vajíčka, slaninu, kuřecí maso nebo zeleninu? Pak je nabídka KFC určená právě vám.

Posnídat můžete jak slané, tak i sladké varianty. Toasty a Qurrito s vejcem, slaninou a sýrem čedar jsou snídaňovou klasikou. Tradiční KFC kuře najdete v Bagelu či Ciabattě doplněné o vejce, rukolu a sýr.

Máte spíš chuť na něco sladkého? Vybírejte z lívanců s čokoládovou, jahodovou nebo karamelovou polevou, nebo si dejte jogurt s müsli a jahodami.

Příprava těsně před podáváním

KFC snídaně zavedlo už v okolních zemích, kde je o ně obrovský zájem. A tak s touto novinkou přichází i do Česka. „Naše nabídka je založena na čerstvých surovinách, skvělé chuti a přípravě jídla těsně před jeho podáváním. To je přesně to, co zákazníci KFC oceňují na našem standardním menu a promítne se to i do toho snídaňového,“ vysvětlil Libor Hubík, KFC Prezident pro Českou republiku a Rakousko.

Podle něj společnost reaguje na trend, kdy stále více Čechů snídá mimo domov. „Naše sendviče jsou připravovány přímo v restauracích z čerstvých vajíček, zeleniny, slaniny a kuřecího masa. Nově také máme v nabídce čerstvý pomerančový džus,“ dodal.

Snídaně si můžete dopřát ve všech třech pobočkách KFC v Českých Budějovicích – v KFC Mercury a KFC u Globusu, kde je otevřeno už od sedmi hodin ráno, a také v  KFC IGY, kde se otevírá v osm.

Ceny snídaní budou od 39 korun za jednoduchý Toast do 79 korun za Double toast, Bagel nebo Qurrito. Velký Snídaňový talíř pak vyjde na 109 korun.

Kromě snídaně i celodenní nabídka

Ani ti, kteří si i ráno s chutí dají Qurrito nebo Twistera, nepřijdou zkrátka. Kromě snídaní bude v restauracích k dispozici i převážná část stávající nabídky.

Snídani si zatím můžete dát ve všech restauracích KFC. „Časem zvážíme, zda ji zavedeme i do služby KFC Rozvoz,“ podotkl Libor Hubík.

Právě službu KFC Rozvoz společnost nově rozjíždí v Českých Budějovicích. „Z pohodlí domova nebo kanceláře si objednáte produkty KFC, které vám dovezeme s garancí do 30 minut ve vybraných částech Českých Budějovic, které se neustále rozšiřují,“ řekl.

Objednat si můžete přes webové stránky, na telefoním čísle 277 000 000 nebo přes mobilní aplikaci KFC CZ, kterou si můžete nyní stáhnout na Google play.

Snídaně se budou prodávat do 10:30. Kompletní snídaňové menu naleznete na webu KFC.

Štítky gastronomie, společnost, KFC, snídaně, menu, vejce, restaurace, slanina, Česko, České Budějovice, Google, Globus, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Snídaně bez námahy? Najezte se v KFC  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.