Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Budějcké výstaviště bude hostit slavnostní galavečer Moda Fashion Day[s]

Projekt Moda Fashion Day[s], který se netýká pouze módy, ale i životního stylu, míří do Budějc. Největší módní událost v jižních Čechách, při které svou aktuální kolekci představí jedna z našich nejlepších návrhářek, fenomenální Tatiana Kováříková, se uskuteční ve čtvrtek 24. května od 20.00 hodin v Pavilonu T českobudějovického výstaviště. A Budějcká Drbna dostane dva či dvě z vás na festival krásného oblečení zadarmo.

Slavnostní galavečer společenské události Moda Fashion Day[s] České Budějovice.... mnoho podob krásy se odehraje v Pavilonu T na českobudějovickém výstavišti ve čtvrtek 24. května od 20:00 hodin a jeho součástí bude také vyhlášení fruhého ročníku Ženy Českobudějovicka.

Hlavní přehlídkou v tento slavnostní den bude aktuální kolekce jaro, léto jedné z našich nejlepších návrhářek, fenomenální Tatiany Kováříkové. 

Mladé návrháře bude zastupovat talentovaná Denisa Dovalová. Diváci se na galavečeru mohou inspirovat světoznámými značkami, se svou nabídkou se představí i butiky.

Zájemci si mohou vstupenky rezervovat na telefonním čísle 721 253 760, nebo na e-mailové adrese: vstupenky@moda-fd.cz. Lze je ale také zakoupit prostřednictvím online předprodeje. Více informací je na webu.

Moda Fashion Day[s] České Budějovice, výstaviště - 24. května (20:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář nebo čtenářka vyhrát dvě vstupenky na slavnostní galavečer Moda Fashion Day[s] České Budějovice zdarma. Stačí jen do úterý 22. května do 10:00 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila

Hlavní přehlídkou galavečera Moda Fashion Day[s] na českobudějovickém výstavišti bude aktuální kolekce jaro, léto jedné z našich nejlepších návrhářek, fenomenální Tatiany Kováříkové. Správně byla odpověď A.

Dvě vstupenky na galavečer vyhrála Šárka Masopustová. Gratulujeme!

Autoři | Foto moda-fd.cz

Štítky soutěž, společnost, móda, životní styl, Moda Fashion Day[s], České Budějovice, kongresové centrum, vstupenka, Drbna.cz, Jihočeský kraj, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Budějcké výstaviště bude hostit slavnostní galavečer Moda Fashion Day[s]  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.