Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S řidičákem na loď poplujete za novými zážitky

PR článek

Láká vás pohodová plavba na hladině jezera nebo jízda s větrem o závod na silném motorovém člunu? Rádi byste vyzkoušeli plachtění na moři nebo na Lipně? Absolvujte s týmem KWS České Budějovice kurz Vůdce malého plavidla. Takový řidičák na loď, to je záruka nových a nezapomenutelných zážitků.

Je to snadné. Na teoretickém kurzu Vůdce malého plavidla, na který KWS nabízí poslední volná místa v Českých Budějovicích v termínu 18. až 19. května, každého dokonale připraví na zkoušky. Praktické dovednosti na motorovém člunu a na plachetnici se budou dělat na lodích KWS v Českém Vrbném a na Lipně.

Pak zbývá složit zkoušku a Plavební správa absolventovi hned vydá Mezinárodní průkaz vůdce malého plavidla, se kterým bude moci plout na motorovém člunu a plachetnici do dvaceti metrů délky s neomezeným výkonem motorů a s neomezeným oplachtěním, vždy však na moři do jedné námořní míle, tedy necelé dva kilometry, od pobřeží.

Řidičák na loď oficiálně Mezinárodní průkaz Vůdce malého plavidla je doslova životní investicí, protože po jeho získání se již neobnovuje a člověk ho má napořád. A dobrodružství může začít ať už na Lipně, Orlíku nebo výlety z Českých Budějovic, ale nejen u nás nekonečno možností nabízí jezera, a moře nejen v Evropě.

Čtenáři Budějcké Drbny dostanou na kurz slevu

A pozor, pouze pro čtenáře Budějcké Drbny je sleva 500 korun na celý kurz Vůdce malého plavidla. Oproti původním 6900 korunám zaplatíte 6400 korun. Tým KWS se na vás už těší.

Více informací zájemci najdou na webových stránkách KWS. Objednávat můžete také přímo na emailu: kurzy@kws-sports.cz.

Štítky společnost, život a styl, zábava, loď, řidičák, kurz, plavidlo, KWS, České Budějovice, moře, člun, Vodní nádrž Lipno, České Vrbné, Drbna.cz, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S řidičákem na loď poplujete za novými zážitky  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.