Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

I druhá kuchařka Martina Škody je třetí nejlepší na světě. Jihočech navíc získal speciální cenu

Fantastického úspěchu dosáhl kuchař z jižních Čech Martin Škoda.V soutěži Gourmand Cookbook Awards, což jsou takoví kuchařští Oskaři, se svou knihou Škoda nevařit 2 obsadil vynikající třetí místo. Navíc dostal speciální ocenění, které dostává každoročně jen jeden kuchař na světě. Vše převzal dnes v Číně.

Rodák z jihočeské Soběslavi se svou druhou kuchařkou bral bronz v nejnabitější kategorii Best TV Chef Europe, do které spadají jak kuchařky televizních kuchařů, tak i veřejně známých osobností. Hlavně se Martinu Škodovi však povedlo vyhrát něco, co prý ani v nejdivočejších snech nečekal, a to speciální ocenění, které uděluje samotný zakladatel a ředitel Gourmand Cookbook Awards Édouard Cointreau.Tuhle cenu dostane každý rok jen jeden kuchař z celého světa.

„Už v roce 2012, kdy jsem získal ocenění za třetí nejlepší debutovou kuchařku na světě, jsem byl neskutečně šťastný a moc jsem si toho vážil. Teď, když se mi umístění podařilo mezi konkurencí několika tisíců kuchařek minimálně obhájit, je ta radost asi tak desetinásobná. I moje druhá kuchařka je stejně jako ta první, mezi třemi nejlepšími na světě.“ řekl šťastný Martin Škoda, když se na začátku dubna dozvěděl, že se také jeho druhá kuchařka dostala mezi TOP 3. 

„Gratuluje mi tolik lidí, že jsem vážně dojatý. Vypadá to, že jsem vyhrál cenu, která má ještě mnohem větší význam, než si myslím," napsal Martin Škoda dnes pro vyhlášení finále soutěže Gourmand Cookbook Awards v činské Yantaii na svém facebookovém profilu. „Díky moc všem za podporu. Velice si toho vážím. Pojedu domů hodně spokojený," napsal úspěšný mladý kuchař.

Autoři | Foto Facebook Martina Škody

Štítky kuchař, cena, Čína, Škoda, Jihočech, kuchařka, Martin Škoda, ocenění, Jihočeský kraj, Soběslav, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I druhá kuchařka Martina Škody je třetí nejlepší na světě. Jihočech navíc získal speciální cenu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.