Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Drifterská bestie sobotním tahákem na výstavišti

Vůně spálených pneumatik, oblaka dýmu a hlavně velká zábava pro všechny fanoušky rychlých kol. Drifterská show silných strojů původem z mnichovské automobilky bude tahákem sobotního programu 45. Rallye Český Krumlov na výstavišti v Českých Budějovicích.

Své více než desetileté zkušenosti s jízdou dveřmi napřed předvede na jihu Čech devětadvacetiletý Michal Reichert, člen drift teamu BMW Vrakoviště Chotětov.

„Přes zimu jsme postavili zcela nové auto, než bylo k vidění před rokem. Závada motoru byla tak závažná, že muselo dojít k jeho výměně. Dali jsme ho rovnou do nového vozu, které jsme oproti původní verzi razantně předělali,“ říká showman, který bude mezi pavilony vodit nejsilnější auto na drift v České republice. Vždyť agregát jeho BMW M3 E92 disponuje neuvěřitelným výkonem 850 koňských sil a točivým momentem 1200 Nm.

Druhým jezdcem, který se představí na trati Super RZ v Birell Rallye Aréně před i po průjezdu startovního pole českokrumlovské rallye, je Dan Janota. Ten bude za volantem BMW M3 E30 krotit třílitrový motor disponující 286 koňmi.

Drifterská show v Českých Budějovicích

Sobota 20. 5. 2017                      9:45             12:40

Více informací k programu 45. Rallye Český Krumlov čtěte na www.rallyekrumlov.cz.

Autoři | Foto archiv Michala Reicherta

Štítky kongresové centrum, rallye, České Budějovice, Český Krumlov, Česko, Michał Reichert, BMW M3, BMW, Chotětov, Birell

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drifterská bestie sobotním tahákem na výstavišti  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.