Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Je třeba vyndat ze skříně oblek Darth Vadera... Je Mezinárodní den Star Wars!

Fanoušci Hvězdných válek se dočkali... Konečně mohou chodit po ulici ve svých oblíbených kostýmech z filmové série, aniž by se cítili... no, malinko jako exoti. Právě 4. května je totiž Mezinárodní den Star Wars!

Pokud nehodláte slavit v ulicích (v Praze byla v minulosti pěkná párty), nastěhujte se na gauč před televizi a dejte si celodenní filmový maratón, ostatně před několika dny vyšel na blu-ray Rogue One, takže úplně ideální příležitost.

Nebo chcete raději číst? Knih z universa Star Wars je skutečně plno, doporučíme například starou trilogii Timothy Zahna, která navazuje na Návrat Jediho. Možností je zkrátka plno – od hraní videoher po tulení se k plyšovému Žvejkalovi. A pokud jste skuteční gurmáni, dejte si tureckou verzi Star Wars z roku 1982!

Ptáte se, proč je Mezinárodní den Star Wars (koná se od roku 2011) zrovna 4. května? Odpověď je třeba hledat v legendárním „May the Force be with you“. Zkuste pohledat na hashtagu: #MayThe4thBeWithYou.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Star Wars, Timothy Zahn, Praha, oblečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je třeba vyndat ze skříně oblek Darth Vadera... Je Mezinárodní den Star Wars!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.