Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dvacetiletý mladík boural v Táboře, nadýchal přes dvě promile a způsobil škodu za skoro šest set tisíc

Dopravní policisté řeší od nedělního rána nehodu, ke které došlo v Táboře. Viníkem nehody je dvacetiletý mladík, který se před jízdou posilnil alkoholem, nezvládl řízení a vyjel mimo silnici. Svou jízdu zakončil v plotě rodinného domu. Celková způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na skoro šest set tisíc korun.

K nehodě došlo v neděli nad ránem v Bechyňské ulici. Podle policie jel dvacetiletý mladík rychle a při projíždění levotočivé zatáčky vyjel mimo silnici, kde narazil do plotu před rodinným domem. „Při vyšetřování jej policisté vyzvali k provedení testu na zjištění návykové látky v dechu, kdy se výsledek přiblížil k 2,5 promile,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Opilci byl na místě zabaven řidičák a zakázána další jízda. Mladík nehodou způsobil škodu ve výši 580 tisíc korun. O dalším postihu bude rozhodovat okresní soud. 

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, alkohol, policie, Táborsko, havárie, Tábor

Dvacetiletý mladík boural v Táboře, nadýchal přes dvě promile a způsobil škodu za skoro šest set tisíc  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.