Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý řidič vyjel ze silnice a narazil do stromu. Zranil sebe a další čtyři spolujezdce

Táborští policisté řešili v neděli nad ránem dopravní nehodu, kterou způsobil opilý řidič. Ve vysoké rychlosti vyjel ze silnice a narazil do stromu. Zranil sebe a další čtyři spolujezdce. Jedna z dívek skončila ve vážném stavu v českobudějovické nemocnici. V dechu řidiče policisté i po téměř dvou hodinách od nehody naměřili hodnotu 1,23 promile alkoholu.

K vážné nehodě došlo v neděli po půl třetí hodině ráno na Chotovinsku. Podle policie vyjel řidič ve vysoké rychlosti ze silnice a narazil do stromu. V autě s ním cestovali další čtyři lidé. „Jedna z dívek musela být ve vážném stavu transportována na traumacentrum českobudějovické nemocnice. V dechu řidiče policisté i po téměř dvou hodinách od nehody naměřili hodnotu 1,23 promile alkoholu. Před soudem se tak bude zodpovídat nejen z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, ale i z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ popsal tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Mladému muži hrozí až čtyři roky ve vězení. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, alkohol, policie, Táborsko, silnice, strom, Nemocnice České Budějovice

Opilý řidič vyjel ze silnice a narazil do stromu. Zranil sebe a další čtyři spolujezdce  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.