Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: V Plané se stala vážná dopravní nehoda. Na místo letěl vrtulník

Hasiči včera zasahovali u dopravní nehody, která se stala v půl desáté ráno u Plané nad Lužnicí. Srazil se tam osobák s náklaďákem. Přivolaní hasiči museli řidiče z osobáku vystříhat. Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby.

Policisté společně s profesionálními hasiči z Tábora řešili včera ráno dopravní nehodu, ke které došlo u Plané nad Lužnicí. Jednalo se o střet osobáku s náklaďákem. Obě auta po nárazu skončila v opačných příkopech.

„V osobáku zůstal zraněný řidič. Muž z nákladního auta vyváznul bez zjevných zranění. Táborská profesionální jednotka zajistila místo nehody a asistovala zdravotníkům při první pomoci zraněnému řidiči. Souběžně s tím pak hydraulickým vyprošťovacím zařízením odstřihli zadní sedadla a hlavovou opěrku sedadla řidiče,“ popsala tisková mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Hasiči následně zraněného muže z auta vyprostili a předali přivolaným záchranářům. Ti ho letecky transportovali do nemocnice v Budějcích. 

Foto hzsjck.cz

Štítky nehoda, hasiči, zásah, zranění, Planá nad Lužnicí, Tábor, České Budějovice

FOTO: V Plané se stala vážná dopravní nehoda. Na místo letěl vrtulník  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.