Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

FOTO: V Plané hořel Mercedes, škoda je sto padesát tisíc korun

Hasiči vyjížděli včera dopoledne na parkoviště k jednomu z obchodů v Plané nad Lužnicí k požáru osobního auta. Auto se pokusila hasit i hlídka policistů, která na místo přijela.

K požáru vyjeli krátce po čtvrt na deset s jednou cisternou profesionální hasiči ze stanice Tábor a s druhou dobrovolní hasiči z Plané nad Lužnicí. Ještě před příjezdem hasičů se požár auta pokusila hasit hlídka policie hasicím přístrojem. „Táborští hasiči museli na likvidaci nasadit dva útočné proudy. Planenská jednotka dodala vodu do táborské cisterny a pak zůstala na místě v záloze. Požár byl hasiči uhašen přibližně za půl hodiny,“ uvedla tisková mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Hasiči společně s odtahovkou naložili shořelé auto na odtah. „Následně hasiči uklidili prostor parkoviště od ohořelých částí, zbytků vozidla a také vyteklé provozní kapaliny. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Příčina vzniku požáru je předmětem šetření,“ dodala Matějů. Škoda je přibližně 150 tisíc korun. 

Foto hzsjck.cz

Štítky požár, auto, hasiči, Planá nad Lužnicí, Mercedes-Benz, Tábor

FOTO: V Plané hořel Mercedes, škoda je sto padesát tisíc korun  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.