Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neznámý pachatel polil cizí auto zapáchající tekutinou. Škoda je přes dvě stě tisíc

Táborští policisté řeší v těchto dnech další případ vandalství. Tentokrát nejde jen o poškrábání laku, ale znehodnocení celého auta. Neznámý pachatel podle policistů polil auto a jeho vnitřek silně zapáchající tekutinou.

„Poškozeným vozem byl automobil tovární značky Škoda Praktik, bílé barvy, který byl zaparkovaný v lokalitě Kvěchova mlýnu v katastru města Tábora, části Zahrádka. Znehodnocením auta, a v něm uložené horolezecké výbavy, vznikla majiteli škoda v celkové výši 225 tisíc korun,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Zápach byl tak silný, že byl cítit na dálku 500 metrů. Po pachateli policisté pátrají. „Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak z místa činu, tak k případnému motivu jednání pachatele, aby tyto informace předal policistů na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700,“ dodal Doubek.

V případě prokázání viny hrozí vandalovi až rok ve vězení. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky vandal, auto, policie, poškození, škoda, Tábor, Škoda Praktik, Zahrádka, tekutina

Neznámý pachatel polil cizí auto zapáchající tekutinou. Škoda je přes dvě stě tisíc  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.