Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté v souvislosti s majetkovou trestnou činností pátrají po muži z kamerového záznamu

Policisté Dálničního oddělení Chotoviny pátrají po totožnosti neznámého muže, kterého krátce po půl deváté hodině v pátek dne 22. února zachytila průmyslová kamera na benzinové čerpací stanici Benzina na severním konci dálnice D3 ve směru na Prahu.

„Fotografii muže se podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. Vyzýváme tímto na fotografii zachyceného muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Dálničního oddělení Chotoviny na telefonní lince 974 238 710, potažmo přímo na jejich služebně u dálnice D3 Chotoviny,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.  

Policisté zároveň žádají každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k jeho totožnosti, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech či cestou policejní linky číslo 158.

Foto pcr.cz

Štítky policie, pátraní, Tábor, Chotoviny, Benzina, Praha

Policisté v souvislosti s majetkovou trestnou činností pátrají po muži z kamerového záznamu  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.