Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Sympaťák Mates čeká v táborském útulku na nové parťáky

V táborském útulku čeká na adopci jeden jediný pejsek. Matese někdo odložil před dveřmi útulku, a ten tam ustrašený čekal, než se ho někdo ujme. Je to velký mazel a bude skvělým parťákem do rodiny.

Mates

Matýsek je úžasné velké štěně, je veselý, hravý, přátelský a vychází i s jinými pejsky. Občas si zaštěká v rámci bránění kotce, ale venku je to kámoš.

Je to střední, statný a silný kluk. Ohledně jeho plemenné příslušnosti jen těžko hádat - možná nějaký španěl s hrubosrstým ohařem? Těžko říct, ale je to rozhodně super vořech. Kontrast mezi světlý tělem a černým ocáskem budete milovat.

Je to mladý pes, který se dá a musí cvičit. Vodítko zná, ale chce pořád kupředu a objevit svět. Potřebuje majitele, který bude mít chuť do výchovy a výcviku, aby Mates neusnul na vavřínech. Je čistotný, vodný do bytu i na zahradu, ale potřebuje správné vyžití a unavit. V kotci občas z nudy něco hlodá, ale je to hold štěně plné energie, bez dostatku pohybu a pozornosti.

Hodí se i k jiným psům či fenám či vetším a hodným dětem. Matýsek je při prvním seznámení maličko opatrný, ale stačí 30 vteřin a očuchání a už se mazlí. 

Zájemci o Matýska se mohou ozvat na číslo +420 773 791 322.

Foto Útulek pro nalezené psy v Táboře

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Tábor, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Sympaťák Mates čeká v táborském útulku na nové parťáky  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.