Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Táborští hasiči zasahovali u nehody tří aut na dálnici D3

K nehodě tří aut na dálnici D3 byli v neděli krátce před druhou hodinou odpoledne povoláni táborští profesionální hasiči. Na místě zasahovali kromě policistů také zdravotníci a přivolán byl i vrtulník zdravotnické záchranné služby. Jedna žena byla transportována do nemocnice.

K nehodě došlo na dálnici D3 v katastru obce Mitrovice ve Středočeském kraji. V rámci mezikrajské výpomoci byli k nehodě povoláni i profesionální hasiči z táborské stanice.

„Průzkum na místě nehody ukázal, že se jedná o srážku tří osobních automobilů továrních značek VW Passat, Škoda Octavia a Volvo XC40. V okamžiku příjezdu hasičů byla všechna havarovaná auta v pravém jízdním pruhu, levý zůstal průjezdný,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů. 

Na místě museli zdravotníci ošetřit ženu, která jela jako spolujezdkyně v octavii. Všichni cestující z Volva vyvázli bez zranění. Nejhůře dopadla řidička passatu, která zůstala až do příjezdu hasičů ve voze. „Po zajištění jejího zdravotního stavu ji hasiči vyprostili z auta ven. Nemuseli použít speciální hydraulické zařízení,“ doplnila Matějů.

Žena byla transportována do sanitky, a poté do vrtulníku, který ji převezl do nemocnice. 

 

Foto hzsjk.cz

Štítky nehoda, Tábor, dálnice, D3, policie, havárie, Škoda Octavia, Volvo Cars, Středočeský kraj, Volkswagen Passat, Volvo XC40

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborští hasiči zasahovali u nehody tří aut na dálnici D3  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.