Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Kloužovic na Táborsku srazil vlak motorkáře. Ten na místě zemřel

, aktualizováno 8. září 2018, 22:23

K tragické nehodě došlo po páté hodině odpoledne na železničním přejezdu u Kloužovic na Táborsku. Sedmatřicetiletý motorkář nehodu nepřežil.

Včera, krátce před půl šestou hodinou večerní v katastru obce Kloužovice na Chýnovsku na Táborsku podle prvotního šetření sedmatřicetiletý řidič krosového motocyklu zřejmě nerespektoval výstražná zařízení a vjel na železniční přejezd ve chvíli, kdy zde projížděl osobní vlak. Následkem střetu utrpěl zranění neslučitelná s životem.

Nikdo z přibližně čtyřiceti ůidí ve vlaku nebyl zraněn. Test na alkohol u strojvedoucího proběhl s negativním výsledkem. Pro cestující z vlaku byla přistavena náhradní autobusová přeprava. K obnovení provozu na trati došlo před půl devátou hodinou večer.

„Přesná příčina, průběh a další okolnosti nehody jsou předmětem následného šetření táborských dopravních policistů. Rodině zesnulého muže byla policií poskytnuta krizová intervence," uvedl policejní mluvčí Doubek.

Mladý muž se tak stal již bohužel 41. obětí dopravních nehod na jihočeských silnicích. „Opětovně tímto na tragickou bilanci dopravních nehod upozorňujeme a důrazně nabádáme řidiče nejen motocyklů, aby striktně dodržovali pravidla bezpečnosti silničního provozu a řízení svých vozidel věnovali maximální pozornost," žádá mluvčí.  

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Nehoda, policie, motorkář, vlak, okres Tábor, Kloužovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Kloužovic na Táborsku srazil vlak motorkáře. Ten na místě zemřel  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.