Počasí dnes7 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Neznámý vandal rozbil protihlukovou stěnu na mostě. Způsobil škodu za šedesát tisíc korun

Kromě posprejovaných železničních vagónů a dalšího drážního majetku mají vandalové na Veselsku na kontě další počin. Neznámý pachatel měl na železničním mostě přes Lužnici poškodit čtyři plexisklové protihlukové stěny. Způsobená škoda byla odhadnuta na 60 tisíc korun.

K poškození stěny mělo dojít někdy mezi 23. květnem a 25. červnem v úseku mezi stanicemi Veselí nad Lužnicí – zastávka a Veselí nad Lužnicí – nádraží. 

„Pachatel se svým jednáním stal důvodně podezřelým ze spáchání trestného činu, a to přečinu poškození cizí věci. V případě dopadení mu hrozí soud a trest, mimo jiného, odnětí svobody na dobu až jednoho roku,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek. 

Policie zároveň žádá každého, kdo by měl k případu jakékoli informace,které by pomohly k objasnění tohoto skutku, ať zavolají na telefonní číslo 974 238 760 nebo přijdou přímo na služebnu na náměstí T. G. Masaryka ve Veselí nad Lužnicí.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, Veselí nad Lužnicí, plexisklo, protihluková stěna, vlak, most, vandal, Lužnice, Veselsko, Tomáš Garrigue Masaryk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý vandal rozbil protihlukovou stěnu na mostě. Způsobil škodu za šedesát tisíc korun  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.